Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cum iti afecteaza Twitter relatia

Cum iti afecteaza Twitter relatia

Raspunde la cateva intrebari si afla cat de mult iti afecteaza Twitter relatia de cuplu.

1. Spui prietenilor tai de pe Twitter ce faci chiar in momentul in care esti la o intalnire cu el?

2. Esti la masa cu el iar tu ii spui constant: „Stai o secunda, trebuie sa scriu asta pe Twitter, este o super idee”?

3. Ii scrii pe twitter constant mesaje precum: nu uita sa cumperi paine, lapte si scutece?

4. Uiti sa pui mesajele pe privat si toti amicii lui vad ce uitic este el.

5. In momentul in care te asezi la masa sa iei cina, nu ai ce discuta cu partenerul tau pentru ca ai scris deja tot ce ai facut in ziua respectiva pe Twitter.

Rezultatul:

Daca ai raspuns cu da la majoritatea intrebarile, ai o problema. Chiar daca ai raspuns cu da la o singura intrebare, ai mare grija.

Twitter este o retea de socializare interesanta, insa, la fel ca si Facebook-ul poate crea dependenta si iti poate distruge relatiile din viata reala. Cand lasi viata virtuala sa se amestece cu cea reala, problemele apar imediat.

Ce este de facut

  • Ii poti scrie mesaje sexi si romantice iubitului tai pe Twitter insa, ai grija sa fie private. Este chiar incitant sa-i scrii ceva sexy pentru a fi sigura ca ai parte de ceva minunat cand ajunge acasa.
  • Daca sunteti impreuna si ai vazut ceva interesant iar el este la fel de incantat ca si tine, pune asta pe Twitter insa implica-l si pe el. Nu-l alunga din lumea ta pentru a ramane tu singura cu lumea ta virtuala.
  • O alta idee foarte buna ar fi ca voi doi sa aveti conturi speciale, doar de voi stiute. Asa, vei avea parte de intimitate si de amuzament doar in doi. Incearca daca iti place sa stai foarte mult pe Twitter.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus