Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cum poate mobila sa-ti imbunatateasca viata sexuala?

Cum poate mobila sa-ti imbunatateasca viata sexuala?

Scaunul

Ce tip de scaun este, nu conteaza. De birou, de bucatarie, din lemn masiv… Important este sa aiba o constructie care sa-ti permita sa-l incaleci. Pozitia de incercat este femeia-deasupra. Il pui pe iubitul tau sa stea pe scaun, cu spatele lipit de spatar si picioarele usor apropiate, cu talpile sprijinite pe sol. Tu te asezi in poala lui, cu genunchii de o parte si de alta si te joci de-a „ascensorul erotic”: cobori incet pe penisul lui, pana cand coapsele tale sunt lipite de ale lui.

Aceasta pozitie sexuala este tandra si romantica, deoarece va permite sa va priviti in ochi, iar mainile voastre sunt libere ca sa va mangaiati. In plus, iti permite sa fii tu cea care stabileste ritmul, miscarea si profunzimea penetrarii. Singura precautie: nu alegeti un scaun din plastic, deoarece poate aluneca usor, si nici un scaun prea usor, care nu are stabilitate si se poate rasturna cu tot cu voi.

Fotoliul

Poate fi din piele, panza sau alt material textil, ceea ce conteaza este sa aiba brate si acestea sa nu fie prea inalte. Aseaza-l pe iubitul tau confortabil in fotoliu, iar tu aseaza-te in poala lui, cu fata la el. Ridica-ti gambele pe bratele fotoliului si apropie-ti bazinul de pelvisul lui pana cand penetrarea este posibila. Sprijina-te in picioare si in mainile pe care le duci in spate, cat mai aproape de extremitatile fotoliului.

Este o pozitie sexuala in care amandoi aveti o parte de control: el te poate mangaia si trage spre el cu mainile, iar tu poti decide profunzimea penetrarii.

Masa

In primul rand, alege o masa care sa fie din lemn, sa fie stabila si nu foarte inalta sau prea joasa (sa poti sa te rezemi cu fundul de marginea ei, fara sa te inalti pe varfuri sau sa-ti indoi genunchii). De data asta, tu vei fi cea care sta in picioare. Mai intai, iubitul tau urca pe masa si se aseaza in genunchi la marginea ei, cu fundul sprijinit pe calcaie. Tu te apropii de marginea mesei, cu spatele la iubitul tau, si te cobori pana la nivelul penisului lui. Te sprijini in picioare si in maini, cu care te tii de marginea mesei, pentru a te misca in ce ritm si directie doresti.

Este o pozitie care nu te oboseste, deoarece te sprijini cu mainile de masa, iar picioarele sunt stabilite bine pe sol. Ca bonus, poti aseza o oglinda in fata mesei (sau masa in fata unei oglinzi), pentru a observa fiecare reactie a ta si a iubitului.

Masina de spalat

E simplu: te asezi cu fundul pe masina de spalat, iti departezi picioarele si cuprinzi cu ele talia iubitului tau, care sta in picioare, in fata ta. Mainile lui te prind de fund sau de coapse si te trag inspre el, iar tu poti sa te lasi pe spate, sprijinindu-te in maini, sau sa le agati de gatul lui.

Avantajul acestei pozitii este ca iubitul tau nu va obosi tinandu-te in brate, deoarece tu stai pe masina de spalat. Iar cand mainile lui nu te aduc mai aproape de el, sunt libere sa te mangaie pe fata, sani, coapse si fund. Pentru un plus de senzatii, faceti sex cand masina functioneaza, deoarece trepidatiile ei sunt ca un fel de „vibrator” pentru amandoi. Totusi, nu o seta si pentru stors, deoarece miscarile masinii sunt atunci prea puternice si riscati sa va pierdeti concentrarea.

Dusul

Sprijina-te cu spatele de un perete – nu de cortina de dus sau de usa glisanta din sticla, care ar putea oricand ceda sub greutatea trupurilor voastre. Iubitul tau trebuie sa te ridice de coapse pana la nivelul penisului lui, iar tu cuprinde-l cu picioarele si tine-te cu mainile de umerii lui, ca sa ai echilibru. Si in aceasta pozitie va puteti privi in ochi si va puteti saruta – doar mainile va vor fi ocupate.

Bonusul sexului sub dus este ca miscarea si frecarea sunt mai senzuale si mai usor de realizat atunci cand corpurile sunt ude. Atentie insa! Nu e cazul sa folositi sapunul sau gelul de dus, pentru ca riscati sa alunecati si sa va accidentati.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus