Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cum reaprinzi pasiunea in relatie

Cum reaprinzi pasiunea in relatie

 

Dacă eşti într-o relaţie de ceva timp nu înseamnă că trebuie să uiţi de entuziasmul şi nerăbdarea de la începutul relaţiei. Nu îţi lăsa relaţia să se răcească, reaprinde pasiunea; sunt suficiente experienţe sexy pe care să le încerci ca să creşti pasiunea dintre tine şi bărbatul pe care îl iubeşti. Câteva dintre ele ţi le oferim noi, pentru restul va trebui să-ţi pui singură imaginaţia la lucru. 

 
1. Şcoleşte-te despre sex 
Citeşte o carte. Despre sex. Vei găsi acolo sfaturi şi trucuri (hello Kama Sutra! :D), chestii interesante şi de impact. Tu şi partenerul tău veţi beneficia din plin de această educaţie sexuală şi pasiunea în relaţie va creşte. 
 
2. Găteşte pentru el 
Ai auzit cu siguranţă că stridiile sunt afrodisiace, nu? Mai stai pe gânduri? Fugi în bucătărie! Caută pe Internet reţete cu potenţial afrodisiac pe care le-ai putea servi la masă. Stridiile, ciocolata şi chiar şi sparanghelul sunt cunoscute pentru efectul pe care îl au asupra libidoului. 
 
 
3. Jocuri, jocuri şi iar jocuri 
Nu, nu jocuri de perspicacitate. Un board game sexy de la sex shop sau o variantă sexy a unui joc obişnuit pe care îl ai. Gen Twister pe dezbrăcate. Contactul fizic şi caracterul nătâng al jocului vă vor reconecta şi vă veţi simţi ca la prima întâlnire, aşa că pasiunea în relaţie se va îmbunătăţi. 
 
4. Deprinde arta masajului 
Un masaj cu ulei te poate duce departe. La fel şi un masaj la un centru spa. Verifică la cluburile de spa, unele dintre ele oferă masaje romantice pentru cupluri şi oferă şi o lecţie despre cum să-ţi masezi partenerul. 
 
 
5. Fugiţi de-acasă pentru un weekend 
Câteodată, o schimbare de locaţie este super-benefică. Gândeşte-te cum sună: un hotel drăguţ, late check-out şi o cadă de baie imensă. Lăsaţi tot stresul de acasă în urmă şi vă veţi relaxa amândoi, vă veţi reconecta imediat. Nu este o idee rea nici o baie cu spumă! 🙂 
 
6. Corpul tău drept desert 
De la ciocolată la frişcă şi uleiuri aromate, foloseşte-ţi corpul că pe un templu cu bunătăţi. Până la urmă tuturor ne plac dulciurile, nu? 
 
 
7. Costumează-te 
Toată lumea are câte-o mică fantezie – nu-ţi fie frică să încerci o lenjerie sau un costum sexy. Cheia aici este să încalci regulile uzuale pentru puţin entuziasm şi puţină aventură. Probabil că nu o să porţi costumaţia prea mult, dar, hei!, asta era şi ideea! Pasiunea în relaţie va atinge rapid cote mulţumitoare. 
 
8. Sexting 
Sexting se referă la trimiterea de mesaje provocatoare (pe sms – de obicei, sau pe email – mai rar); câteodată trimiterea de astfel de mesaje creează anticipaţie şi dorinţa de a petrece timp împreună chiar înainte de a vă vedea. 
 
 
Care este metoda ta originală de a reaprinde pasiunea în relaţie? Indiferent că este ciorba lui preferată sau ultima tabletă de la Apple, nu ne-ar deranja să auzim şi varianta ta…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus