Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Cum recunosti femeile care cauta o relatie

Cum recunosti femeile care cauta o relatie

 


O femeie, orice ar spune, se simte cel mai bine atunci cand se află într-o relaţie stabilă. Se știe că acestea se simt mai confortabil în această postură decât bărbaţii. Motivele pentru care femeile se simt mai bine atunci cand se află într-o relaţie sunt foarte previzibile ceea ce le face uşor de distins, după cum ai să afli.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/06/11/recunosti-femeile-cauta-relatie-1.jpgFemeile îşi doresc să fie ”în rând cu lumea”
Deşi îşi doresc independenţă femeile moderne încă işi doresc să fie ”în rând cu lumea” şi le surâdea ideea unei căsătorii şi opţiunea de a avea copii. Astfel, vei putea recunoaşte cu uşurinţă o femeie care caută o relaţie stabilă prin modul în care îşi va face cunoscută nesiguranţa provocată de lipsa unui partener stabil până la o anumită vârstă. Femeile au în general un plan bine stabilit în ceea ce priveşte cursul obligatoriu al vieţii, care include şi găsirea jumătăţii.

Femeile au nevoie de siguranţă emoţională
Femeile care caută o relaţie o fac şi pentru că îşi doresc siguranţă emoţională, care poate fi obţinută atunci când sunt alintate, mângâiate, ţinute în braţe şi apreciate pentru ceea ce au de oferit. Afecţiunea are un rol primordial în viaţa unei femei întrucât aceasta face o femeie să se simtă valoroasă, importantă, centrul universului pentru acel cineva special în viaţa sa.

Femeile care vorbesc mereu despre venirea ”ursitului”.

Acestea sunt în mod evident cele care consideră că a sosit momentul să treacă la un alt nivel din punct de vedere sentimental. Femeile sunt în general adeptele vieţii de familie, sunt cele care mereu vor alege o relaţie serioasă în locul unei relaţii pasagere, care nu le oferă împlinire sufletească şi uneori nici măcar fizică.

Femeile îşi doresc să devină mame
Atunci când ajung la o anumită vârstă femeile încep să se gândească tot mai serios la ideea de a avea un copil şi de a-şi asuma importantul rol de mamă. Rolul acesta este cel mai important din viaţa lor şi unul din motivele primordiale pentru care femeile îşi doresc o relaţie serioasă, care să le ofere şansa de a se împlini deplin prin roul de mamă alături de bărbatul vieţii lor. Dacă o femeie vorbeşte despre copii cu bucurie şi nerăbdare, ea sigur îşi doreşte o relaţie serioasă.

Dacă şi tu te numeri printre femeile care caută o relaţie serioasă în acest moment, atunci cu siguranţă te vei regăsi în cele menţionate în acest articol. Dacă, în schimb, eşti un bărbat aflat în căutarea unei relaţii serioase, trebuie să te ghidezi după cele trei principii de mai sus în cautarea ”Ei”. Dacă partenera ta nu prezintă cele trei simptome: nu vrea să fie ”în rând cu lumea”, să se conformeze cutumelor, nu este afectuoasă şi ideea de a avea copii o înfioară în loc să o înveselească ştii sigur că această femeie nu caută o relaţie, ci o aventură!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus