Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Cum rezolvi situatiile tensionate cu familia iubitului?

Cum rezolvi situatiile tensionate cu familia iubitului?

Familia lui te uraste

Daca ei te urasc, e clar ca nici tu nu te dai in vant dupa compania lor. Dar nu puteti sa va ignorati si sa va certati o vesnicie, asa ca fa tu primul pas spre o relatie mai agreabila. Lauda-i pe parinti pentru ca si-au educat fiul atat de bine, spunandu-le: „M-a ajutat foarte mult in ultima vreme cu treburile prin casa. Ati facut o treaba excelenta invatandu-l cum sa aiba grija de familie!”. Iar in cazul in care doar o persoana din familia lui te antipatizeaza, concentreaza-ti atentia catre celelalte, dar fara a baga zazanie intre ele. Daca te intelegi fie si cu o singura ruda de-a lui, le arati tuturor ca ai intentii bune.

Rudele lui vin in vizita pe nepusa masa

Ca orice cuplu, iesiti in oras la cine romantice, faceti sex seara cand ajungeti acasa de la serviciu, aveti momente cand vreti sa fiti numai voi doi. Daca de mai multe ori s-a intamplat ca taman atunci sa va treziti cu parintii lui venind pe nepusa masa, e clar ca trebuie sa luati masuri. Stabileste niste limite, spunandu-le ca seara nu sunteti o companie prea placuta, deoarece serviciul va oboseste. Sau insinueaza-le subtil ca trebuie sa-si anunte vizitele: „Sunteti bineveniti, dar spuneti-ne cand veniti pe la noi, ca sa ne facem timp si sa va intampinam cum se cuvine”.

Vor sa fiti cei mai buni prieteni

Daca mama-soacra vrea sa luati pranzul impreuna si tu nu ai niciun chef s-o vezi, propune-i sa faceti ceva impreuna. Adica sa vina si iubitul/ sotul tau la intalnire. Nu poti s-o ignori, dar nici nu trebuie sa-i faci fata singura. In fond, e mama lui, corect e sa va intalniti cu totii. La fel, daca sora iubitului vrea sa va intalniti si propunerea pica intr-un moment nepotrivit pentru tine, cere-ti scuze si spune-i: „Ar fi grozav, dar din pacate nu am decat 30 de minute la dispozitie. E in regula?”.

Ai lui vor sa faceti vacantele impreuna

De indata ce el te-a prezentat familiei, ai lui se asteapta sa va petreceti sarbatorile si vacantele impreuna cu ei. Nimic mai putin excitant pentru tine! Prima data cand te invita, du-te… trebuie sa te sacrifici. Dar a doua oara, poti sa-i spui iubitului ca, desi te-ai distrat bine cu ai lui, iti doresti sa fiti numai voi doi. Oricine intelege nevoia de intimidate a unui cuplu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus