Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cum sa faci tu primul pas

Cum sa faci tu primul pas

 

De cele mai multe ori bărbatul este cel care face primul pas. Se prezintă, face o glumă, purtaţi o conversaţie plăcută şi la sfârşitul serii te trezeşti că îi dai numărul tău de telefon. Faptul că el face primul pas ţi se pare normal. Dar ce te faci dacă cel pe care îl placi nu te observă? Răspunsul este simplu: faci tu primul pas, te prezinţi, faci o glumă şi vezi dacă la sfârşitul serii vrei să-i dai numărul tău de telefon.

Nu trebuie să fii expertă în flirt pentru asta, dar pentru a te asigura că nu trimiţi semnale greşite îţi dau câteva sfaturi:

1.Începe cu o prezentare. Într-un loc public poţi întâlni pe oricine. Încearcă să alegi un loc în care crezi că-şi petrec timpul genul de oamenii pe care ai vrea să-i întâlneşti. Un bar este un loc potrivit în care să întâlneşti pe cineva, dar ai grijă ca acel cineva să nu aibă probleme cu băutura.

2. Prelungeşte contactul vizual cu cel pe care îl placi. În orice situaţie, contactul vizual prelungit îi va da impresia că eşti interesată de el. Mărimea zâmbetului tău îi va indica cât de activ vrei ca el să fie în cucerirea ta. Nu-i zâmbi deloc şi vei rata câteva ocazii în care el îţi poate vorbi. Un zâmbet larg îl va face să alerge la tine.

3. Îmbracă-te frumos, dar fi modestă. Indiferent de conformaţie, vârstă şi formă, există un stil vestimentar, o culoare, o coafură, care ţi se potriveşte cel mai bine. Aproape orice femeie poate cuceri un bărbat dacă ştie să-şi folosească atuurile.

4. Nu insista. Dacă trebuie să devii prea ofertantă pentru a atrage un tip, crede-mă, nu îl vrei.

5. Foloseşte ruj roşu. Nu ştiu de ce, dar rujul roşu este deosebit de atractiv pentru bărbaţi.

6. Fii îndrăzneaţă. Acceptă faptul că majoritatea bărbaţilor pe care-i vei cunoaşte va rămâne la categoria „cunoştinţe”. Majoritatea bărbaţilor preferă femei îndrăzneţe şi fericite. Să nu-ţi fie frică să faci prima mişcare şi să nu-ţi fie frică să intri în conversaţie cu un bărbat. Dar ai grijă să nu fi prea indrazeanţă pentru a nu-l intimida.

Bărbaţilor le plac femeile prietenoase, îndrăzneţe şi inteligente. Şi dacă nu te-a observat nu înseamnă că poţi pierde şansa de a-l cunoaşte. Ia-ţi inima în dinţi şi intră în vorbă cu el.

Până la urma urmei ce ai de pierdut? 

Comments

comments

Lasă un răspuns