Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cum sa iti ”pedepsesti” iubitul

Cum sa iti ”pedepsesti” iubitul

Înainte de a te gândi cum ai putea să îţi pedepseşti iubitul, ar trebui să îţi dai seama dacă fapta lui este atât de gravă încât să merite o ”pedeapsă”. Dacă realmente te-a deranjat prin faptele şi comportamentul lui, atunci există câteva lucruri pe care le poţi face pentru a-i demonstra că eşti foarte supărată.

Atenţie! Primul lucru care trebuie făcut este să îi spui direct ce te-a deranjat. Bărbaţii nu au intuiţie feminină (probabil de aceea i se spune ”feminină”) şi nu îşi vor da seama din apropo-uri şi subtilităţi care a fost greşeala exact. Dacă te bazezi pe faptul că se va prinde el la un moment dat unde a greşit, cel mai probabil o să aştepţi mult şi bine.

Severitatea ”pedepsei” pe care o aplici trebuie să fie direct proporţională cu gravitatea faptei sale. Nu poţi fi absurdă să îl ignori o întreagă săptămână pentru că a uitat să îţi ia o rochie de la curăţătorie sau pentru că a întârziat la bere cu băieţii. Alege, deci, cu atenţie, dintre pedepsele de mai jos, nu vor funcţiona toate în orice situaţie!

Fă-ţi planuri fără el dacă simţi că nu îţi acordă suficientă atenţie

Desigur că nici un bărbat nu vrea alături de el o femei dependentă, deoarece şi lui îi plac momentele de respiro în care iese doar el cu amicii lui iar dacă tu eşti cu ai tăi în timpul acesta în loc să stai singură în casă aşteptându-l, cu atât mai bine. Dar dacă acorzi mai multă atenţie vieţii tale sociale şi ieşirilor tale cu prietenii şi petreci mai puţin timp cu el, va ajunge să se simtă singur şi va duce dorul activităţilor pe care le făceaţi împreună.

Fii misterioasă atunci când neglijează relaţia

Niciodată nu te vom sfătui să îţi înşeli prietenul, dar puţin mister în jurul tău îl poate face să realizeze că te poate pierde oricând dacă nu este atent. Când prietena ta cea mai bună te sună şi eşti cu el, mergi în altă cameră să vorbeşti cu ea. Dacă întreabă cine te-a sunat, zâmbeşte şi spune-i că o prietenă, fără a oferi mai multe detalii. De cele mai multe ori, bărbaţii nu se schimbă în aspectele care ne deranjează pentru că au mare încredere în sentimentele pe care le nutrim pentru ei şi trăiesc cu impresia că orice s-ar întâmpla, noi vom fi iubitele înţelegătoare care Îi aşteaptă şi îi susţin necondiţionat.

Nu mai face lucruri pentru el

Dacă îi duceai micul dejun la pat, nu o mai face. Nu mai face curat după el şi nu îi mai spăla hainele. Evită să îi faci micile favoruri pe care i le-ai fi făcut oricând cu plăcere. Nu îi mai găti mâncarea preferată şi nu mai sta la cozi să plăteşti facturile în locul lui. Chiar este adevărat că nu îţi dai seama de un lucru bun din viaţa ta până nu îl pierzi iar când el pierde aceste mici avantaje, începe să devină conştient de faptul că viaţa este mai uşoară şi mai plăcută alături de tine.

Tu cum procedezi atunci cand vrei sa iti pedepsesti iubitul?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus