Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cum sa-ti asiguri a doua intalnire

Cum sa-ti asiguri a doua intalnire

La intalnire

Barbatii vor sa fie respectati, asa ca recurge la urmatorul truc: intreaba-l care a fost cel mai mare succes „inregistrat” de el pana in prezent. Pe de o parte, el se va simti inteles, pe de alta parte, tie iti cresc sansele de a-l revedea.

Subiectele unanim preferate de barbati? Da, sexul si discutiile picante le starnesc interesul. Dar nu-i tranti direct o intrebare de genul „Ai incercat vreodata sexul in trei?”, ci adu ocazional vorba despre sex si scurteaza conversatia imediat. Astfel, ii dai de inteles ca nu esti o pudica, dar nici ca esti vreo femeie mai… usuratica.

Fii lipicioasa! La propriu. Atinge-te de puloverul lui, apuca-i incheietura mainii… Uneori, barbatii nu suna a doua oara, pentru ca au simtit femeia ca fiind dezinteresata. Dar daca stabilesti contact fizic de la inceput, prin mici atingeri „intamplatoare”, ii dai de inteles ca esti disponibila.

Cand ii spui „noapte buna”

E foarte important sa eviti acel moment penibil cand, la finalul intalnirii, clipa iesirii din masina lui se lungeste in asteptarea asa-zisului sarut de „la revedere”.

Ia-l la o plimbare prin cartier – asa ii arati ca esti dornica sa mai petreci timp cu el si veti aveti ocazia sa inaintati cu gesturile. Bratul lui dupa mijlocul sau gatul tau…

Sau propune-i sa te conduca pana la blocul sau casa unde locuiesti. Barbatilor le place sa protejeze femeile. Ademeneste-l subtil sa te sarute, privindu-i in treacat buzele dupa ce te-ai uitai in ochii lui, in mijlocul unei conversatii banale. Daca se incumeta s-o faca, perfect! Daca nu, urati-va „noapte buna” si atat. Nu e nicio problema. Doar n-au intrat zilele-n sac!

Daca lucrurile se incing rapid, indeparteaza-i mana si retrage-te, spunandu-i: „M-am simtit foarte bine”. Apoi pleaca, oricat de rau ti-ar parea. Sexul la prima intalnire e pasional, dar mai bine abtine-te. Pentru „chimia” erotica neexplorata, merita sa nu faci sex chiar de prima data cand te intalnesti cu un barbat.

Dupa intalnire

Oricat de mult ati „fuzionat”, rezista si nu-i da SMS sau e-mail imediat ce v-ati luat la revedere. Tipilor le place sa persevereze, iar cu fiecare clipa cand el se intreaba daca il placi sau nu, se simte mai incitat. Iar cand se convinge ca asa e… sa te tii! Bine, trebuie sa-ti si placa tipul, ca sa nu te sacaie staruinta lui…

Daca a trecut o saptamana de la prima voastra intalnire si nu a dat niciun semn, trimite-i un mail haios sau un link catre un banc. Gestul e atat de detasat, incat va avea impresia ca tot el a spart gheata cand iti da reply. Poate chiar a fost prins cu munca – la aceasta pertinenta posibilitate te-ai gandit vreo secunda? Da-i o sansa!

Il poti suna (daca poti aborda un ton indiferent, e perfect!) sa-i spui ca te duci la un eveniment, ca te-ai simtit super cu el si ca poate ar vrea sa te insoteasca. Vrea? Perfect! Nu vrea… macar acum stii sigur ca nu e interesat de o a doua intalnire.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus