Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cum seduci barbatii

Cum seduci barbatii

Te-ai întrebat cum reuşesc unele femei să aibă exact ceea ce vor. Află că ele ştiu cum trebuie să seduci bărbaţii. Învaţă câteva gesturi care vor ajută exact la momentul potrivit. Cele mai multe dintre femei fac asta inconştient, atunci cât există cineva în preajmă loc care le place şi le atrage. Însă viaţa este complicată aşa că uneori o mână de ajutor şi câteva detalii despre aceste mici gesturi despre cum seduci bărbaţii sunt necesare. Ţine minte că artă de a cuceri are multe capitole preluate din artă războiului!

Există o serie de gesturi tipic feminine care sunt în măsură să-i cucerească pe bărbaţi. Sunt tipic feminine şi fac parte din limbajul non-verbal. Dacă aceste gesturi vin firesc, la momentul potivit, te pot descrie te ţine, pot contribui la imaginea ta şi îţi pot exprimă, altfel decât prin cuvinte, personalitatea, scrie journaldesfemmes.com.

Capul înclinat pe podul sau pe dosul palmei. Este gestul prin care poţi să seduci bărbaţii, mai ales dacă ei vorbesc şi tu îi asculţi. Adaugă un surs, care te va face seducătoare. Este un gest naiv, copilăresc, care îi trasmite evidentul tău interes şi simpatie.

Mângâie-ţi gâtul. 
Bărbaţii adoră acest gest. Îţi poţi atinge gâtul fie cu palmă fie cu dosul acesteia. Este un gest metaforă, pentru că transmite interesul tău şi dorinţă de a fi atinsă de cel în faţă căruia te afli. Bărbaţii iubesc locurile unde se simte papitand viaţă, iar gâtul şi vasele de sânge care pulsează de-a lungului lui sunt locuri seducătoare pentru ei. Fii atentă! Este un gest care atrage puternic atenţia bărbaţilor. Foloseşte-l doar dacă eşti convinsă că vrei să-l cucereşti.

Îmbrăţişează-te singură. Este un gest care arată vulnerabilitate şi dorinţă de a fi atinsă. Atingeţi umerii cu mână opusă şi încrucişează-ţi braţele. Este o îmbrăţişare simbolică, a ta pentru el. Este genul de gest care seduce bărbaţii.

Cu mâinile în păr. Nu înseamnă să-ţi strici coafură, dar te poţi jucă cu părul tău. Este însă foarte amuzat dacă te vei jucă cu o şuviţa de păr, dacă îţi vei trece mână prin păr (rar şi elegant), sau dacă îţi vei adună părul în ambele mâini, la spate, pentru că apoi să-l laşi din nou liber pe umeri. Gestul este exprimarea încrederii în şine şi al dorinţei de a te implică şi de a domină.

Jocul cu mâinile. Ţine mâinile una peste altă sub bărbie. Zâmbeşte şi priveşte-ţi interlocutorul în ochi. O să vezi că atitudinea lui se schimă instantaneu. Devine atent, curtenitor şi mult mai interesat de ţine. De ce? Pentru că acest gest, în subconştientul bărbaţilor este echivalentul lui ”€œda, vreau să-mi petrec seară cu tine!”. Este un gest cu efect  afrodisiac garantat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus