Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Ce sa NU faci cand te indragostesti

Ce sa NU faci cand te indragostesti

Cand te indragostesti, parca toata lumea e a ta, dar ce sa vezi, nu e! Tot ce gandesti, spui si faci imbatata de amor se poate intoarce, la un moment dat, impotriva-ti. Iata deci cateva situatii pe care merita sa le eviti:

Nu minti!http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/04/18/indragostesti-mica.jpg

Cand ne indragostim, incercam sa ne zugravim pe noi insene in cele mai frumoase culori si suntem tentate sa cosmetizam realitatea in fata celui pe care abia l-am cucerit. Totusi, sustin psihologii, nu-ti crea o imagine cu totul falsa pentru a impresiona, nu spune ca esti mai tanara, mai scolita sau mai instarita decat esti. Cand adevarul va iesi la iveala, impactul lui asupra relatiei tale va fi negativ.

Nu te izola!

Mai ales femeile procedeaza astfel: cand isi fac un iubit, uita ca au si prieteni, nu mai suna, nu mai dai de ele la telefon. Sigur ca dragostea este prioritara, mai ales la inceputul unei relatii, dar nu-ti neglija prietenii, caci mai apoi iti va parea rau sa-i pierzi. Fa-ti timp, macar o data la doua saptamani, pentru o iesire cu fetele, si onoreaza-ti astfel si statutul de prietena, nu numai pe cel de iubita.

Nu acapara!

Pentru o zi, doua, hai, o saptamana, poate parea romantic sa-ti suni iubitul de zece ori pe zi, doar ca sa-i auzi vocea, ori sa-i lasi biletele cu “te iubesc” in toate buzunarele hainelor si-n servieta, dar dupa un timp apucatura aceasta devine agasanta chiar si pentru cel mai indragostit barbat. Dozeaza-ti deci entuziasmul sufletesc si mentine aceste mici surprize la nivelul de… surpriza, nu de obicei zilnic.

Nu chiuli!

“Azi ne inchidem in casa si facem dragoste toata ziua!” Ok, dar daca azi nu e sambata, ci luni, angajatorii s-ar putea sa nu fie prea ingaduitori cu pofta ta de amor. Ramai cu picioarele pe pamant si nu uita de indatoririle profesionale, ca traim vremuri in care, daca-ti pierzi jobul, nu-l lesne sa gasesti unul nou. Iar dragostea, se stie, trece si prin stomac.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns