Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Cum reaprinzi pasiunea in cuplu

Cum reaprinzi pasiunea in cuplu

Adu-ti aminte de acest exercitiu ori de cate ori ajungi intr-un „impas” sexual:

PAS 1. Atinge si mangaie corpul iubitului tau, cu tandrete, fara graba si fara sa te atingi de partile intime. Exploreaza-i trupul vreo 20 de minute, apoi el va face la fel cu tine, cand ii vine randul. Nu aveti voie sa vorbiti, doar sa va concentrati la senzatiile pe care le treziti unul celuilalt, si atunci cand atingeti, si atunci cand sunteti atinsi.

PAS 2. Apoi, treceti la alt fel de mangaieri, mai senzuale, dar fara a incerca sa va excitati unul pe celalalt prea tare. Aveti din nou cate 20 de minute fiecare, iar vorbitul este in continuare interzis. O metoda buna este sa-ti asezi palma peste a iubitului tau si sa-l apesi usor atunci cand atingerea lui iti place in mod deosebit.

PAS 3. In sfarsit, puteti sa va atingeti concomitent. E momentul ca hainele sa dispara – daca acest lucru nu s-a intamplat deja in etapele anterioare. Trupurile voastre trebuie sa se atinga cu totul, inclusiv partile genitale, dar nu treceti inca la contact sexual propriu-zis. Bucurati-va de senzatiile experimentate fara graba si fara niciun fel de asteptari despre ce va urma.

PAS 4. Aceasta este ultima etapa, care presupune ceea ce se numeste contact sexual pasiv – adica partenerul tau te patrunde, iar tu il retii inauntrul tau atat cat vrei, in vreme ce amandoi va bucurati de senzatiile puternice. Daca simti ca lucrurile se infierbanta prea rau, fa-l sa se retraga si incepeti din nou sa va atingeti in alte parti. Dorinta sexuala va atinge cote inalte. La sfarsit, incheiati sesiunea cu un sex oral sau normal, sau cum va place voua mai mult.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns