Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Dă prejudecăţile jos din pat!

Dă prejudecăţile jos din pat!

 

Anatomic, suntem construite aproape la fel, vibrăm la aceleaşi atingeri, avem fantezii deseori asemănătoare (am folosit cam des exemplul cu Brad Pitt şi, uite, sunt tentată să apelez din nou la el). Dar, când vine vorba de trecut la fapte, există femei şi femei. Unele nu-şi refuză nimic în materie de sex, altele spun nu multor oportunităţi de a-şi oferi plăcere. Şi poate ar spune da, însă nu se pricep ori le e teamă să treacă pragul care face diferenţa dintre fiorii cuminţi şi-un adevărat extaz. Între o modestă desfătare a cărnii şi orgasm. Între sexul „ca să fie“ şi focurile de artificii.

Eu NU am orgasm de prima dată

Statisticile spun că mai puţin de 50% din femei ating punctul culminant când ajung prima oară în pat cu un bărbat. Ce să înţeleagă din această frază cele care s-au împăcat deja cu nedreapta realitate? Că există o grămadă de femei care ajung la orgasm şi când senzaţiile în doi sunt nou-nouţe. Nu da vina pe tine pentru această lipsă de „performanţă“, ci pe întâlnire! E normal să fii timorată, emoţionată, inhibată la început. De aceea, nu grăbi începutul! Apropie-te fizic de cineva abia când ştii că-l vrei cu adevărat, că-ţi arde carnea de dorinţă, nu ca să bifezi şi în nici un caz doar să-i faci lui pe plac. Iar orgasmul va fi şi el prezent la datorie, o să vezi!

Eu NU o fac singură

Ca să apelez tot la statistici, iată una cu haz: 90% din persoane se masturbează, iar restul de 10% nu recunosc. Lăsând gluma la o parte, sunt şi persoane care nu o fac, în special femei, dar nici nu ştiţi ce pierdeţi, vorba unui faimos realizator TV. Autosatisfacerea erotică n-ar trebui să fie motiv de ruşine, ci prilej de a-ţi cunoaşte trupul şi nevoile lui senzoriale, pentru a ajunge la mult doritul orgasm de care vorbeam. Atâta vreme cât obiceiul nu capătă o frecvenţă maladivă, nu-i periculos nici fizic şi nici psihic, ci dimpotrivă. Mai mult, dacă observi că apetitul pentru sex al partenerului s-a cam pleoştit, oferă-i un astfel de „show“ şi-o să vezi cum… dorinţa i se va revigora pe dată!

Mie NU îmi place sexul oral

Dacă eşti genul care, din pricini ce ţin de jenă sau prejudecăţi, îşi refuză această „delicatesă“ erotică, află că nu actul în sine, ci percepţia asupra lui te inhibă. Cu puţină voinţă din partea ta şi răbdare şi gentileţe din partea partenerului, poţi ajunge să te bucuri de acest joc sexual născător de senzaţii intense. Mă refer atât la oferit, cât şi la primit. În primul rând, igiena e sfântă – şi a ta, şi a lui –, deci nu treceţi la pupăceli în locuri dosnice fără o săpuneală riguroasă înainte. Când îţi vine rândul la „serviciu“, din motive de igienă, dar şi de protecţie împotriva bolilor cu transmitere sexuală, n-o face fără prezervativ, că şi sexul oral tot sex e. Poţi apela la prezervativele cu diverse arome, numai bune (la gust) în acest senzual context.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus