Esti aici
Femeia.ro > Relatii > De ce barbatii isi schimba starea dupa sex?

De ce barbatii isi schimba starea dupa sex?

Inainte: nu mai stie ce sa-ti spuna si cum sa ti se bage pe sub piele – te complimenteaza, te copleseste cu sarutari si, in caz de maxima necesitate, chiar cu declaratii incendiare de amor.

Dupa: se pleosteste de nu-i mai auzi nici respiratia. Sa se cuibareasca langa tine si sa te ia in brate? Neaaah! Sa-ti declare cat de mult te iubeste sau cat de bine a fost? Nici gand! Sa explicam: vinovat de starea preludica e testosteronul, care atinge cote maxime. Sfarseala postludica este si ea perfect fiziologica, spun specialistii, care o pun pe seama mai multor hormoni (serotonina, endorfina, ocitocina).

Situatia e clara: n-ai cum sa schimbi lucrurile, poti doar sa profiti de ele. E intelept sa-i prezinti ofertele inainte de sex, cand e sclavul testosteronului. Dupa orgasm, sansele sa mai vrea sa auda de ceva sunt minime – de vreme ce, mai mult ca sigur, doarme. Dar chiar daca se retrage pe coltul lui de pat si incepe sa sforaie, trebuie inteles si iubit: pana la urma, si barbatii tot oameni sunt.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus