Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > De ce pierd barbatii notiunea timpului?

De ce pierd barbatii notiunea timpului?

Iata un scenariu prin care trece orice femeie, la un moment dat:

Iubitul tau iti spune la telefon: „Ajung acasa la 8. Cel tarziu!”, te linisteste el. Dar tu numai linistita nu esti, fiindca e deja ora 7 si in seara asta vrei sa-l rasfeti cu o surpriza: cina romantica si… desert.

Incepe lupta contra-cronometru: scoti puiul din frigider si-l bagi in cuptor, pui vinul la racit, aranjezi lumanarele pe masa… Si, in timp ce merg furnalele la bucatarie, sari sub dus, te parfumezi si arunci pe tine cel mai sexy neglijeu.

Gata, e 8: masa e pregatita, la fel si tu… Numai el trebuie sa mai soseasca. Te pui la masa si pazesti puiul. La 9, verifici ceasurile ca sa vezi daca merg bine. Pe la 10, intra si iubitul tau in casa: „M-am luat cu treaba…”, iti povesteste in timp ce mananca grabit din puiul intepenit si sleit. Iar tie iti vine sa-l mananci pe el, cu fulgi cu tot. Ce se intampla?

Nu te impacienta, este un defect „de fabricatie” al barbatilor. Creierul masculin e mai bine compartimentat decat cel al femeilor, asa ca ei se pot concentra doar pe sarcina curenta, „in lucru”, si tin cont mai putin de cele imediat urmatoare. Organizarea si planurile, cel putin cele pe termen scurt, nu sunt punctele lor forte. Asta e si motivul pentru care, uneori, isi pierde capul in treburile lui si uita ca tu il astepti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus