Esti aici
Femeia.ro > Relatii > De ce se tem barbatii in pat?

De ce se tem barbatii in pat?

Barbatii nu sunt mereu asa cum par – siguri pe ei si pe farmecul lor. Uneori, pot fi de-a dreptul complexati, lucru care le poate compromite total momentele de intimitate. Primul pas pe care-l poti face pentru a le veni in ajutor este sa „intri in mintea lor” si sa le descifrezi gandurile.

Ejacularea precoce

Idealul masculin al virilitatii presupune erectii eterne, prestatii foarte lungi, raporturi demne de manualele tantra. Evident, cei care cred ca nu reusesc sa atinga aceste performante incep sa-si puna o multime de intrebari. Iar prima si cea mai mare obsesie a lor este ejacularea precoce.

Ceea ce este total gresit, dat fiind faptul ca nu exista un interval precis de timp care sa defineasca normalitatea unui raport. Daca acesta dureaza putin, dar produce placere ambilor parteneri, nu exista nici o problema. Sau, ma rog, nu exista decat in capul barbatului care se teme ca nu este suficient de bun incat sa te multumeasca.

Disparitia erectiei

O teama fara temei, spun specialistii. Si asta petnru ca tonalitatea dorintei urca sau coboara, ciclic, in functie de mai multi factori – interni sau externi. Inainte de toate, depinde de varsta: intr-un fel se excita un barbat de 18 ani, cand ajunge numai sa vada o imagine dintr-o revista sexy si alta e la 50 de ani, cand are nevoie de un anume tip de atmosfera, de intimitate si multa, multa liniste sufleteasca. Deseori, de vina pentru momentele dificile poate fi stresul sau modul de comportament al partenerei.

Disparitia excitatiei

Un barbat adevarat termina o partida de sex, fumeaza o tigara si este gata sa o ia de la capat. Cam asa se zice. Sau asa ne imaginam noi. Insa, hai sa fim serioase! Poate fi o regula batuta in cuie la 20 de ani. Dar perioada de „pauza” intre doua erectii este un spatiu „mort”, normal, care variaza de la o persoana la alta. Si cu cat el este mai inaintat in varsta, cu atat „pauza” este mai mare.

Penis prea mic

Potrivit statisticilor, 4% din barbati ajung la consultatii la un medic specialist, convinsi fiind ca au penisul prea mic. Unii dintre acestia ajung chiar sa solicite operatii sau proceduri de marire. Aceasta obsesie apare din cauza dificultatii de a se accepta, mai ales daca au tendinta de a se compara cu alti barbati „mai dotati” ii poate afecta sentimentul de intimitate.

CE-SI DORESC FEMEILE?
Femeile din Romania nu sunt prea pretentioase in privinta vietii sexuale. Potrivit unui studiu recent, 69% din romance nu si-ar parasi partenerul din cauza unor probleme privind viata intima si doar 3% au declarat ca l-ar schimba intr-o situatie ca aceasta. Mai mult chiar, pentru femeile de la noi, sexul nu conteaza prea mult, in timp ce pentru 91% din barbati sexul este foarte important.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus