Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Detalii care iti arata ca n-ai niciun viitor cu el

Detalii care iti arata ca n-ai niciun viitor cu el

Afla ce fel de relatie ai

Daca inca nu stii daca esti impreuna cu el sau nu asta nu poate fi decat un semn rau. Daca intalnirile voastre se bazeaza doar pe sex si pe stat in casa, probabil nu esti intr-o relatie.

Intelege-i intentiile

Daca insista sa doarma cu tine si nimic altceva, trebuie sa stii ca tipul isi cauta un partener de somn si nu un suflet pereche.

Dimineata de dupahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/detalii-art1.png

Daca tocmai ti-ai petrecut o noapte alaturi de un tip, fii atenta la felul in care se comporta in dimineata de dupa. Daca iti spune ca are o zi plina imediat dupa ce i-a sunat alarma, nu te astepta sa-ti pregateasca micul dejun.

Fii atenta la detalii

Daca iti spune clar si simplu ca nu este genul care sa aprecieze o relatie, crede-l pe cuvant. Barbatii se schimba foarte greu.

Te insala? Lasa-l

Daca iti spune ca te iubeste si apoi afli ca te-a inselat cu prietena ta, fugi.

Fugi de baiatul mamei

Un barbat care nu poate adormi pana nu vorbeste cu mami nu este ceea ce ti-ai putea dori pentru viitorul tau. Chiar daca se cearta cu ea non stop, tot nu este o partida buna.

Putin efort din partea lui

Daca un tip nu este in stare sa puna mana pe telefon si sa-ti trimita un sms cu siguranta nu te va suna prea curand. Iar daca el nu se oboseste deloc, ce sens mai are?

Asculta-ti prietenii

Daca toti cei din anturajul tau sunt de parere ca nu este ceea ce-ti trebuie tie, poate ar trebui sa te gandesti si la asta. Nu-i lasa sa te influenteze insa nici nu-i ignora.

Factorul Ex

Afla cand s-a despartit de fosta lui prietena. Daca s-a intampla saptamana trecuta, fii sigura ca inca nu a trecut peste ea, asadar nu ai nevoie de asemena incurcaturi emotionale.

Nu spune te iubesc

Daca tocmai ti-a povestit ca nu a spus niciodata „te iubesc”, desi a fost in relatii de mai bine de 2 ani, trebuie sa stii ca are probleme grave in sectorul sentimente.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus