Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Dragoste cu sila nu se poate dar se intampla

Dragoste cu sila nu se poate dar se intampla

Erai acolo, el era absent

Nu vrea sa fie cu tine sau cel putin asta spune fiecare lucru pe care nu-l face pentru tine. Cand vrei insa sa-l parasesti incepe sa prinda viata si sa-ti arate pentru o saptamana ca totul poate fi bine. Te pacaleste, probabil nu te iubeste dar ii este comod sa fie cu tine.

Ai prea multa grija de el

Faci totul pentru el chiar si proiectele de la serviciu. Vrei sa fie fericit si linistit insa in loc sa primesti atentie esti ignorata si certata daca uiti sa cumperi ceva de la magazin. Este vina ta, l-ai invatat cu o menajera in casa, iubirea nici nu are cum sa existe aici.

Magie: a disparut

Esti cu el incercand sa-l scoti din casa: film nu vrea, teatru nu vrea, o cafea in oras nu vrea si totusi daca ii suna telefonul sa ajunga la X acasa pentru ca s-au adunat toti prietenii lui, a disparut in 10 minute. Asta chiar nu-ti spune nimic?

Planuri de viitor? Nu prea

Da, isi face planuri de viitor, insa tu nu prea esti in niciun plan. Nu-i asa ca te intrebi: ce caut eu cu tipul asta? Poate ca e timpul sa observi ca nu este de-ajuns sa-l iubesti tu daca el nu te iubeste si nici nu are nevoie de dragostea ta.

Cand mi s-a intamplat asa ceva

E drept, relatia a crescut usor si fara prea multe batai de cap. E adevarat ca n-a fost niciodata foarte apropiat de tine si ca toate discutiile au fost despre el, insa ai fost atat de egoista in relatiile trecute ca parca era timpul sa schimbi ceva la tine. Din pacate, ai gresit momentul.

Prea mult timp pierdut…

Cand ai sa realizezi ca el nu te va iubi niciodata si ca tot ce simti tu nu-i foloseste la nimic, vei descoperi cu adevarat cat timp ai pierdut incercand sa-l faci sa te placa cand de fapt tu esti ceea care nu-l place pe el. Fii stapana pe tine si nu uita sa te iubesti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus