Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Exista sex perfect?

Exista sex perfect?

 

Exista sex perfect? Adica o partida de sex 100% perfecta. Nu, nu exista. Dupa cum nu exista nici retete care sa garanteze sex perfect. Ideea unei partide de sex perfect este unul din miturile despre sex, demolate in fiecare moment de realitate.

Iata care sunt cele mai comune mituri, care vin la pachet cu ideea de sex perfect, si cateva detalii despre cum arata realitateta.

Sexul nu presupune ca ambii parteneri sa fie foarte excitati. Odata cu ritmul alert al vietii, de cele mai multe ori unul din parteneri este intotdeauna incordat, obosit, stresat sau lipsit de initiativa. Tocmai de aceea, partenerul care nu isi doreste altceva decat sa adoarma va trebui ajutat sa depaseasca aceasta etapa. Afectiunea si rasfatul sunt cele mai bune ingrediente pentru ca atmosfera sa devina din ce in ce mai incinsa. Ajutorul pentru serile mai putin favorabile trebuie sa fie unul reciproc, iar partidele de sex nocturne pot sa devina … aproape perfecte.

Persoanele foarte cerebrale, care isi planifica fiecare secunda a vietii, nu se vor putea abtine si isi vor calcula inclusiv partidele de sex. Contrar opiniei generale, partidele aranjate au farmecul lor, desi se spune ca cele spontane sunt mult mai reusite.

Regulile ucid pasiunea. Se spune ca trebuie sa faci sex de trei ori pe saptamana. E o varianta. Poti sa ai o noapte de pasiune care sa „tina” o saptamana sau poti avea nopti care sa nu-ti spuna nimic. Sexologii spun ca nu frecventa este cea mai importanta, ci satisfacerea reciproca. Astfel, o partida reusita poate cantari cat doua nereusite.

Durata nu este un criteriu. Nu intotdeauna avem toata noaptea la dispozitie pentru o partida de sex. Fie ca a doua zi avem o zi grea sau colegul de camera trebuie sa se intoarca ori copilul trebuie trezit, sexul nu trebuie sa dureze mult pentru a fi si reusit. Solutia de a astepta momentul de intimitate perfect nu este o idee buna. Ritmul alert si schimbarile frecvente din viata fiecaruia indeamna partenerii la decizii rapide si de moment. Nu este exclus ca o partida rapida de sex, fara un preludiu indelungat si fara miscari lente, sa ti se potriveasca. Oricum putina variatie nu strica niciodata

 

Comments

comments

Lasă un răspuns