Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Fa-l sa te iubesca cu adevarat!

Fa-l sa te iubesca cu adevarat!

 

Uneori sentimentele nu sunt complet reciproce. Tu esti indragostia nebuneste, el este mult mai calm si mai pragmatic. Cum faci sa te iubeasca cu adevarat si sa nutreasca sentimente profunde?

Fa-l sa te doreasca. Nu trebuie sa te arati prea disponibila. Nu juca rolul unei printese si nici pe al femeii sfioase, dar nici nu-i acorda prea mult, prea repede.

Simte-te bine in compania prietenilor tai si lasa-l sa vada asta. Arata-te entuziasmata de prietenii tai, fii relaxata, si cultiva-ti carisma.

Fii prezenta in viata lui in fiecare zi. Patrunde cu nonsalanta in viata lui obisnuita. Creaza obiceiuri. Mergeti, de exemplu, duminica la cinema, trimit-i un mesaj dimineata. Legatura intre oameni se tese prin interesele comune.

Dovedeste-te puternica si sigura pe tine. Independenta unei femei inteligente este o atractie pentru barbati, este o provocare si ii incita. Si nu uita ca totul tine de compatibilitate.

Acorda-i libertate si nu te panica daca merge cu amicii, nu te albastri daca are o alta femeie alaturi. Fii calma si arata-te sigura pe tine. Nimic nu sperie mai tare un barbat decat o femeie posesiva si geloasa. Gelozia este un pacat al tau, nu al lui!

Stai impreuna cu el cand se poate si lasa-l liber cand nu este in preajma ta. Nu-l suna tu! lasa-l sa se intrebe de ce nu o faci! e mult mai picant!

Fii entuziasta. Atunci cand un barbat realizeaza ca poate contribui la fericirea partenerei lui, se simte dorit. Flateaza-i ego-ul, fara a depasi limitele, si poate va simti o dorinta subita de a petrece tot timpul cu tine.

Nu incerca sa-l schimbi
. Anumite detalii pot fi schimbate, dar nu si caracterul. Cand se aduna prea multe lucruri de reprosat, ori il accepti asa cum e, ori il abandonezi. Nu-l bate la cap si nu incerca sa schimbi detaliile care il caracterizeaza. Il sufoci. In plus unele lucruri se schimba incet de la sine.

Nu-ti fie frica ca il pierzi. Frica se simte si o sa te pozitionezi pe o treapta inferioara. Daca intelege teama, va profita fara menajamente. Daca un barbat ar alerga permanent dupa tine in mod cert te-ar deranja. Nu-i spune teama ta, ramai stapana pe tine si nu lasa nici o clipa sa se inteleaga ca esti dependenta de el. E umilitor pentru o femeie!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus