Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Fantezii sexuale: Sexul cu doi barbati

Fantezii sexuale: Sexul cu doi barbati

Sexul cu doi barbati deodata este fantezia multor femei, desi putine o recunosc si probabil si mai putine o pun in practica. Problema e ca indeplinirea acestei fantezii sexuale presupune sa ai raspuns la o serie de intrebari: e bine ca unul dintre parteneri sa fie chiar iubitul tau? In acest caz, cum il alegi pe al doilea barbat? Cum poti sa fii sigura ca nu o sa-ti pierzi iubitul dupa asta, sau ca nu o sa te indragostesti de celalalt barbat?

E bine sa transformi fantezia in realitate?

Si da, si nu. E indicat sa nu-ti indeplinesti chiar orice fantezie erotica. Sau daca o faci, trebuie sa fii cat se poate de constienta ca realitatea nu va putea sa egaleze scenariul perfect din imaginatia ta. Pe de alta parte, daca dai curs fanteziei si totul iese asa cum ti-ai dorit, experienta este de nedescris si iti va alimenta imaginatia pentru multa vreme.

Sexul in trei este, de fapt, punerea in scena a mai multor fantezii sexuale: exhibitionism, voyeurism, infidelitate. In plus, iubitul tau te va dori si mai mult cand va vedea un alt barbat tanjind dupa tine.

Esti sigura ca asta vrei?

Inainte de toate, asigura-te ca sexul in trei este si dorinta ta, nu doar a iubitului tau. Daca o faci numai de dragul lui, cel mai sigur o sa fie o experienta neplacuta pentru tine, si poate si pentru el.

De asemenea, daca crezi ca e un mod de a-ti pigmenta viata sexuala sau daca o faci numai pentru ca „e la moda” ori pentru ca si prietenele tale au facut-o, mai bine renunta. Daca exista un domeniu in care nu sunt reguli, acela e sexul. In niciun caz nu trebuie sa-ti traiesti viata sexuala in functie de ce fac cei din jurul tau.

 

Cu cine?

  • Cu iubitul tau si inca un barbat. In acest caz, trebuie sa decideti impreuna cine sa fie acest barbat: un cunoscut de-al vostru, un tip pe care numai unul dintre voi il cunoaste, sau un barbat pe care niciunul dintre voi nu-l cunoaste? Oamenii reactioneaza diferit: unii sunt intimidati daca fac sex cu persoane pe care le cunosc, altii, din contra, sunt retinuti in compania necunoscutilor. E foarte important sa discutati deschis acest aspect, tu cu iubitul tau, pe de o parte, dar si voi doi impreuna cu a treia persoana.
  • Cu doi barbati cu care nu ai nicio relatie sentimentala. Nu e prea indicat sa alegi tipi care iti sunt prieteni, pentru ca relatia dintre voi nu va mai fi la fel dupa ce faceti sex. Dar nici sa alegi tipi total necunoscuti nu e bine – nu stii peste cine dai. Asadar, cantareste bine de tot lucrurile inainte de a trece la fapte. O doza de risc tot trebuie sa-ti asumi.

Riscuri

Nu discutam despre cele sexuale, pe care le poti exclude folosind prezervativul, ci de cele emotionale. Trio-ul sexual este in sine un dezechilibru si, nu de putine ori, cuplurile isi subestimeaza reactiile geloase si posesive. Trebuie sa fii foarte atenta cum iti imparti atentia intre cei doi barbati, pentru ca iubitul tau sa nu se simta inselat sau mai putin dorit decat celalalt.

Sau e posibil ca disconfortul sa porneasca de la tine: tu sa te simti mai atrasa de celalalt tip decat de iubitul tau, sau sa incepi sa te indoiesti de identitatea lui sexuala, daca il vezi ca se excita in prezenta unui barbat. In orice caz, sexul in trei poate crea daune ireparabile intr-un cuplu, daca increderea reciproca nu este totala.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus