Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Femeilor le plac barbatii cu voce grava si masculina

Femeilor le plac barbatii cu voce grava si masculina

Barbatii cu voce grava si masculina cum este Barry White atrag mai usor femeile decat cei cu voce subtire, cum este cea a lui David Beckham. Pe de alta parte si femeilor le plac barbatii cu voce grava si masculina in mai mare masura decat cei cu voce subtire, cel putin in ceea ce priveste interesul imediat provocat de timbrul vocii.

Un studiu a venit sa confirma aceasta situatie. Studiul a fost realizat de cercetatorii canadieni, si publicat in revista online Personality and Individual Differences, ofera detalii despre evolutia vocii umane si modul in care aceasta a influentat alegerea partenerului, si implicit, evolutia speciei.

Concluziile lor nu s-au oprit aici. O alta concluzie la care s-a ajuns este aceea ca barbatii cu voce grava isi inseale partenera de viata mult mai des decat o fac cei cu voce subtire. Si oricum chiar daca barbatii nu fac asta, probabilitatea ramana mult mai ridicata.

  • Poti iubi doi barbati odata?

Interesul femeilor pentru barbatii cu voce groasa si masculina nu este o chestiune de data recenta. Se pare ca femeile au fost mereu atrase in mod special de acesti barbati, chiar daca isi asumau riscul infidelitatii masculine si avea legatura cu capacitatea acestora de a avea mostenitori sanatosi. In prezent barbatii isi folosesc inconstient timbrul vocii pentru a atrage femei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus