Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Fii amica ideala!

Fii amica ideala!

O posibila noua partenera de taclale a aparut in viata ta. Ai grija insa cum te porti cu ea, ca sa nu o pui pe fuga. Nu intra in viata ei cu buldozerul; mai intai foreaza precauta solul. E in pericol de surpare sau mizezi pe el pentru fundatia unei viitoare prietenii?

Declaratii timpurii…

Ai cunoscut prietena perfecta. Va intelegeti de minune si simti ca deja o stii de-o viata? Pastreaza aceste constatari pentru tine. Daca i le marturisesti direct, risti sa o sperii. E ca si cand i-ai spune cuceririi din noaptea trecuta „te iubesc”, de indata ce faci ochi, a doua zi dimineata. Ramai cu picioarele pe pamant, chiar daca ai impresia ca viitoarea voastra amicitie se inscrie in norme paradisiace.

Clonatul – strict interzis!

Admiri stilul vestimentar inedit al noii tale prietene si i-l complimentezi de cate ori ai ocazia. Iti vine s-o copiezi? Daca vei cadea in acest pacat, ea se va descotorosi de tine ca de un cotor de mar proaspat devorat. Solutia: invit-o la un „shopping session” si roag-o sa-ti fie consilier vestimentar. Se va simti flatata, iar orele prin magazine va vor destinde pe amandoua.

Cheia succesului: diplomatia

Daca noua prietena e dornica sa afle despre tipul din viata ta, asta nu inseamna ca o „macina” curiozitati cu privire la tehnicile sexuale pe care le practici intre asternuturi. Abtine-te sa-i impartasesti detalii indecente.

De asemenea, nici povestile „nemuritoare” despre arborele tau genealogic sau amanuntele strict familiale nu se incadreaza in domeniul ei de interes. Ea te invita la discutii „ca-ntre fete”, nu sa-ti descarci sufletul pe canapeaua din livingul ei.

Dispari, Sherlock Holmes!

Vrei sa afli cat mai multe despre noua ta amica, cat mai repede! Ii cauti numele pe Google, sperand sa-i descoperi CV-ul online? Faci sapaturi dupa numarul ei de telefon de acasa si o contactezi dupa ora 22:00, la o barfa cu tarif redus? Oricare dintre variante este echivalenta cu esecul prieteniei. Lasa relatia sa decurga natural si nu-ti teroriza prietena.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus