Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Gelul Play O pentru stimularea orgasmului

Gelul Play O pentru stimularea orgasmului

Gelul Play O, creat si testat de femei, foloseste o combinatie unica de ingrediente: L- Arginina si un agent pentru racire si senzatii multiple, numit Coolact P. Acesta declanseaza dilatarea vaselor sanguine locale, facilitand absorbtia rapida a L-Argininei in zona genitala, ceea ce duce la accelerarea fluxului sanguin si cresterea lubrifierii. Acest agent unic amplifica senzatiile prin furnizarea de trairi multiple, precum racire, furnicaturi si incalzire. Aceasta combinatie de factori declanseaza chimia sexuala care duce la orgasm.

Info util despre orgasm:

  • Riscul mortalitatii este mai mic cu 50% la barbatii care au orgasm frecvent (de doua sau mai multe ori pe saptamana) decat la cei care au orgasm mai putin de o data pe luna.
  • Exista o stransa legatura intre orgasm si reducerea riscului de a suferi de boli de inima sau de cancer.
  • Ejacularea frecventa poate proteja barbatii de cancerul de prostata. Cantitatea de oxitocina- un hormon cu rol in declansarea contractiilor, creste de 5 ori, peste nivelul normal, in timpul orgasmului.
  • Orgasmul ajuta la eliberarea tensiunii, iar oxitocina provoaca senzatii precum caldura si relaxarea.
  • In urma orgasmului, sunt eliberate endorfine si oxitocine, calmantele si antidepresivele naturale ale organismului, care pot avea efect sedativ si de reducere a stresului.
  • S-a constatat ca din 83 de femei care sufera de migrene, pentru mai mult de 50% orgasmul a avut efect benefic.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus