Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Gesturi barbatesti care "ucid" pasiunea

Gesturi barbatesti care "ucid" pasiunea

Nu este original

Cu totii parca suntem incorsetati in tipare. Nu mai putem functiona in afara limitelor si a cliseelor de tot felul. Majoritatea barbatilor cred ca daca daruiesc o floare si o bomboana, efectul este garantat. Intr-adevar, gestul este frumos, romantic, dar… atat de previzibil!

Desigur, ne place ca barbatul sa dea o nota personala si creativa cadoului pe care ni-l ofera. Dar pentru a sti ce sa ne ofere, un barbat trebuie sa ne cunoasca foarte bine si, mai ales, sa stie care sunt nevoile noastre. Ceea ce nu e prea greu, avand in vedere talentul specific feminin de a „arunca” tot felul de apropouri. Tot ce are el de facut e sa asculte cu atentie.

Cumpara lenjerie intima deocheata

Barbatii au tendinta de a cumpara ce le place lor, nu ceea ce ar agrea partenerele lor de viata. Cu alte cuvinte, cumpara lenjerie intima cu gandul la cum arata celebritatile in pictoriale, insa ce vad ei acolo de multe ori nu se potriveste cu ce au acasa. Mai rau, acest gest da de inteles ca barbatul in cauza nu-si cunoaste jumatatea sau ca nu-i pasa ce isi doreste…

Dar cauza nu este pierduta, trebuie doar sa stii cum sa o repari. Da-i iubitului tau o mana de ajutor. Uitati-va impreuna pe un catalog de lenjerie intima sau cand mergeti la cumparaturi intrati si in magazinele de profil. Arata-i ce iti place, cu ce iti sta bine si care e stilul tau. Nu uita sa strecori si informatia vitala: ce masuri ai. Barbatii nu stau bine la capitolul aluzii, asa ca trebuie sa le spui clar ce iti place, ce nu si, mai ales, ce te deranjeaza.

Face vizite neanuntate

Este adevarat ca ne plac vizitele-surpriza. Dar vrem ca atunci cand suntem surprinse sa aratam impecabil, nu sa ne trezim ca iubitul ne bate la usa taman cand ne-am pus masca de castraveti pe fata.

Pe noi ne surprinde placut ceva de genul: „Fa-ti bagajul, plecam la mare!”, in niciun caz: „Te-am sunat sa-ti spun ca sunt in fata usii tale.” Sau si mai bine e sa fim anuntate din timp ca ni se pregateste ceva si nu trebuie sa ne facem planuri de weekend.

Cateva indicii sunt binevenite: ce sa ne punem in bagaj, cum sa ne imbracam, pentru ca altfel suntem in stare sa caram tot dulapul in excursie.

Este prea siropos

Daca un barbat incearca sa impresioneze o femeie cu scrisori de dragoste si pagini intregi de versuri si declaratii, s-ar putea ca multe reprezentante ale Evei sa bata in retragere.

Si asta din cauza ca sensibilitatea extrema nu este o calitate prea flatanta pentru un barbat. Cel putin nu in zilele noastre, cand orice femeie isi doreste de la barbatul ei protectie, nu sa il ocroteasca ea pe el de „lumea rea” in care traiesc.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus