Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Grupa de sange influenteaza viata sexuala

Grupa de sange influenteaza viata sexuala

Dupa zodii si numerologie se pare ca si tipul grupei de sange ne diferentiaza unii de altii.

Exista  patru grupe de sange: A, B, AB si 0, fiecare in parte influentand intr-un mod caracteristic viata sexuala si modul in care abordezi chestiunile care tin de sex si afectiune.

Grupa 0http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/07/25/425640.jpg

Este cea mai comuna grupa de sange. Despre posesorii grupei 0 se spune ca sunt persoane energice si sociabile si ca isi fac cu usurinta noi cunostinte.
Daca ai grupa 0 trebuie sa stii ca faci parte din categoria celor care se daruiesc total si adora sa experimenteze. Oamenii cu grupa de sange 0 prefera sa faca sex cu acelasi partener si sunt emotionati cand vine momentul sa-si schimbe partenerul intim.

Grupa A

Oamenii cu aceasta grupa isi indeplinesc constiincios atributiile ce li se dau, atat la serviciu, cat si acasa. Sunt preocupati de cariera care este mai importanta decat familia. Dar sunt fideli oamenilor de langa ei. Nu sunt foarte interesati de sex, dar pentru ca sunt orgoliosi isi duc la indeplinire indatoririle din dormitor. Daca nu sunt impulsionati si motivati devin plictisitori.

Grupa B

Oamenii cu grupa sanguina B sunt sentimentali si te poti baza pe ei. Au pretentii mari de la ei, dar si de la cei apropiati. Afiseza o atitudine de superioritate si putere, dar in realitate sunt foarte sensibili. Chiar daca la inceput arata destul de reci, cand se indragostesc sentimentele lor devin inflacarate.

Grupa AB

Cei cu aceasta grupa de sange actioneaza foarte impulsiv si acest lucru le aduce destul de multa suferinta. Le place sa traiasca clipa mai bine decat sa riste sa scape ceva. Au un mod furtunos de viata si, adeseori, simt nevoia sa ramana singuri. In astfel de momente ii resping pe cei apropiati. Refuza orice subiect de discutie legat de sex. Par reci, dar daca iubesc fac sex cu pasiune si fara inhibitii. Desi se implica sufleteste sunt cei care isi schimba des partenerul.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns