Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Harta punctelor erogene feminine

Harta punctelor erogene feminine

Dragostea fizica depinde in primul rand de starile sufletesti, mai ales in cazul femeilor. Insa reusita ei depinde in mare masura si de jocurile erotice, de mangaierile acelor zone capabile sa induca dorinta si sa aprinda simturile.

Picioarele

Masarea si framantarea incheieturilor, a degetelor si a talpilor desfac blocajele de energie si sporesc placerea.

Clitorisul si vaginul

Sunt doua puncte ale placerii cu o eficienta senzitiva foarte mare. Atingerea lor, diferita ca intensitate in functie de dorintele fiecarei femei, creeaza o placere intensa. In cazul multor femei, stimularea lor provoaca orgasmul.

Ombilicul

Pentru unele femei, reprezinta un punct de excitatie maxima, in timp ce pe altele le irita. In cazul in care esti adepta, iata un mic truc: o picatura de miere pe care partenelul o poate gusta.

Sanii si mameloanele

Pentru foarte multe femei, acestea sunt puncte de excitatie maxima, care provoaca rapid orgasmul. Sanii pot fi mangaiati, sarutati ori palpati, iar mameloanele reprezinta punctul de excitatie maxima. In cazul frigiditatii, palparea lor cu buzele si cu limba sau, masarea usoara a mamelonului intre degete, stimuleaza centrii placerii din creier, inducand rapid orgasmul.

Buzele

Reprezinta unul dintre cele mai fierbinti puncte de stimulare erotica. Dorinta unui contact al buzelor este unul dintre instinctele noastre primare. Sarutarile usoare sau cele cu limba stimuleaza la maxim organismul.

Pleoapele

Pielea lor este deosebit de fina si receptiva la excitatii. Sarutarile usoare, aproape ca o adiere de abur, sunt un stimul deosebit pentru simturi.

 

Tamplele si fruntea

Cel mai bun start pentru o noapte de dragoste il reprezinta mangaierea fruntii, pornind de la mijloc spre tample. Este un excelent mijloc de relaxare.

Urechile si lobul urechii

Urechea este prevazuta cu terminatii nervoase conectate direct cu centri placerii din creier. Sarutarile si soaptele sunt un stimulent de exceptie.

Gatul si clavicula

Sarutarile aplicate pe gat sau palparea scobiturii claviculei stimuleaza excitatia. Pielea se inroseste (sub ea, sangele pulseaza energic in artera carotida), iar stimulii erotici coboara pana in abdomen, excitand hormonii sexuali.

Incheietura bratului

Excitarea punctelor erogene este o metoda de rezolvare a lipsei orgasmului, care afecteaza multe femei.

Uneori este subapreciata, dar ar trebui sa i se acorde o importanta mai mare, deoarece in aceasta zona pielea este subtire si cele mai usoare atingeri – cu buzele, cu varful degetelor – provoaca senzatii puternice.

Incheietura mainii

La doua degete sub cutele produse de incheietura mainilor spre palma, se pare ca se afla cele mai importante puncte pentru stimularea iubirii, care, daca sunt masate cateva minute cu buricele degetelor mari, sporesc uimitor apetitul sexual.

Mainile

Sunt prevazute cu foarte multi corpusculi tactili. Pielea dintre degete este extrem de sensibila. O usoara framantare cu degetul mare si cu aratatorul sporeste senzatia de placere.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus