Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Idei de cadouri pentru el

Idei de cadouri pentru el

Uneori e usor sa-i cumperi un cadou, mai ales daca ai fost atenta la ce-i place si daca ai fost atenta la ce i-ar placea sa-si cumpere dar nu a facut-o de unul singur.

Noi am rascolit internetul si am adunat cele mai bune idei, alege cu incredere:

Portable playstation – stii foarte bine ca nu poti da gres cu un asemenea gadget. Barbatii iubesc jocurile, iar acest playstation portabil poate fi o alegere inteleapta daca dispui de un buget pe masura.

Telefon cu touchscreen – daca telefonul lui este prins in cuie si se plange non stop de el, poate e timpul sa-i faci o surpriza. Incearca unul cu sistem de operare android, s-ar putea sa-i placa.

Wii, X-box 360 – un pic mai scump decat un playstation portabil, o consola poate fi un cadou atat pentru el cat si pentru tine. Amuzant si interesant cu siguranta.

I-pad – da, toata lumea ar vrea un I-pad, iar barbatii parca un pic mai mult decat femeile.

Kindle e-Reader – Citeste mult? Acest cadou s-ar putea sa fie pe placul lui. Gadgetul este amuzant si foarte practic pentru soriceii de biblioteca.

Accesorii auto – este obsedat de masina lui? Nicio surpriza aici. Ii poti cumpara un schimbator de viteze nou, un set de covorase sau ceva ce crezi ca i-ar trebui si nu are.

Aparat foto lomo – poate ca ar fi scump un aparat foto figital, insa daca ii place fotografia si vrei sa se distreze, ii poti lua un aparat foto lomo. Acestea fac poze foarte colorate si unele sunt chiar distractive.

Stick usb – se plange tot timpul ca nu are un stick si ca ar avea nevoie de unul, poti pune in cadoul lui si un stick. Pe el pune cateva poze sexi cu tine.

Fotolii puf – sunt fotolii foarte comode. Oricine si-ar dori unul in casa, poate ca si el s-ar simti bine sa se intinda pe un fotoliu confortabil dupa serviciu.

Volan pentru PC – sigur ai auzit de NFS si sigur iubitul tau a jucat si i-ar placea sa se poata juca cu un volan adevarat in fata lui.

Mouse, tastatura – are nevoie de o tastatura noua si impresionanta? N-ai cum sa nu gasesti ceva pe gustul lui in magazinele de specialitate.

Boxe performante – da, muzica este viata lor, mai ales daca boxele redau melodiile lor preferate asa cum trebuie.

Ceas – un cadou deja clasic dar sigur, mai ales daca ii plac ceasurile.

Parfum – daca relatia este la inceput si nu-l cunosti foarte mergi pe cadourile sigure : parfumuri, carti, fula, manusi…etc.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus