Esti aici
Femeia.ro > Relatii > In cautarea marelui orgasm

In cautarea marelui orgasm

Oooooh, orgasmul! Despre el, nimic nou sub Soare. Toata lumea il cauta si-l starneste din vremuri imemorabile, chiar de dinainte de Adam. Pana si broscutele testoase traiesc cu voluptate aceasta placere! Este scris in codul nostru genetic – in acele peste 70 de procente pe care le avem in comun cu orice mamifer – sa fim mereu lihniti de aceasta senzatie. Si totusi, parca de fiecare data este altfel, chiar si in cazul în care „incalzirea” ti-o faci alaturi de acelasi partener, iar actiunea se petrece in acelasi pat si in aceeasi pozitie.

Articol preluat din revista FEMEIA.

Text: Crista Darie

Suntem niste papusele
Cu totii facem parte din marele scenariu al Naturii, in care e scris ca fiecare specie sa creasca (ma rog, dupa ceva timp sa se si stinga), iar indivizii sa contribuie la acest lucru. De fapt, oricat de inteligenti, sensibili, rafinati si spirituali ne-am crede, tot suntem ca niste papusele manevrate prin doua sfori: placerea si durerea (si nu doar cele fizice).

Actionam astfel incat sa ne producem senzatii placute si sa scapam de cele neplacute. Iar pentru a ne inmulti… ne e tare bine sa exersam si sa tot facem repetitii pentru momentele in care cromozomii lui se intalnesc cu cromozomii ei! O intreaga constelatie de substante (hormoni si endorfine) intra in joc pentru ca ore si chiar zile creierul tau sa caute cu ardoare, sa astepte cu nerabdare, iar în (zeci de) minute corpul sa-si pregateasca transformarea (contractii, par zbarlit, umezire, congestie, erectie, transpiratie, iar contractii etc.) pentru cele doar cateva secunde de placere intensa.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus