Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Invata-l sa-ti satisfaca dorintele

Invata-l sa-ti satisfaca dorintele

Redirectioneaza-l

Cel mai bun si sigur mod de a primi exact ce vrei este acela prin care, oferi directii corecte partenerului. Nici nu trebuie sa o faci verbal. Ii poti muta mana unde trebuie sau tot corpul, miscandu-te lasciv pe langa el. De asemenea, daca el nu intelege semnalul tau, te poti mangaia singura in fata lui si astfel va intelege rapid unde si cum trebuie sa te atinga.

Cere si ti se va da

Simplu ca buna ziua, nu-i asa? Pur si simplu cere daca vrei ceva anume. De multe ori ne dorim lucruri de la partenerul nostru insa ne este rusine sa-i spunem ce ne dorim direct. Cum altfel insa ai vrea sa ti se satisfaca dorintele daca nu-i spui si lui ce iti doresti?

Relaxeaza-te

De mult ori nu este vina partenerului ca nu ai avut orgasm, este vina ta. Daca esti stresata este foarte greu sa ajungi sa te simti bine in pat. Este foarte important sa inveti sa te relaxezi. Nu te mai gandi la taskurile de maine, nu te mai gandi ca trebuie sa intinzi rufele pe sarma. Ai timp de toate, insa dupa partida de sex.

Parti pozitive vs parti negative

Nu este indicat ca dupa o partida de sex sa-i spui doar ce a facut gresit. Lauda-l daca este cazul si apoi subtil spune-i si ce nu a facut bine sau a uitat sa faca. Poti folosi propozitii ca: Mi-ar placea sa avem un preludiu mai lung, pentru ca iubesc cand imi saruti gatul si abdomenul.

Povesteste-i fanteziile tale

Fiecare dintre noi are cate o fantezie ascunsa. Poate ar fi timpul sa-i povestesti in detaliu o fantezie de a ta. Explica-i ca ti-ar placea sa-i dai viata alaturi de el. Se va simti onorat si iar tu vei avea parte de momente incendiare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus