Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Invata sa-l cuceresti inca de la prima intalnire

Invata sa-l cuceresti inca de la prima intalnire

Intotdeauna te-ai intrebat care este reteta ideala pentru a-l cuceri pe cel drag inca de la prima intalnire. Dar oare exista asa ceva? Sau pur si simplu e mult mai frumos sa ne bazam pe primul instinct si pe intuitia feminina.

Pornind de la ideea ca lucrurile simple produc efectele cele mai placute, il poti invita la o plimbare in parc, pe malul unui lac, unde va veti opri pentru a lua o gustare delicioasa. Desi nu ai pregatit de acasa un cos cu bunatati, in parc iti este la indemana sa improvizezi totusi un mini-picnic cu chipsurile lui favorite, Chio Chips.

Alege-le fara griji, pentru ca odata cu eliminarea conservantilor, colorantilor artificiali si potentiatorilor de aroma artificiali din reteta de fabricatie, chipsurile din cartofi Chio sunt acum mult mai aproape de natura.

Astfel, produsele Chio Chips au devenit unicele de pe piata chipsurilor produse in Romania care nu folosesc glutamatul de sodiu, potentiatorul de gust artificial atat de raspandit in industria alimentara, acesta fiind inlocuit de drojdia de bere, un ingredient natural. Totodata, si colorantii artificiali si conservantii au fost inlocuiti cu variante naturale precum boia de ardei si, respectiv, sare.

Asa ca ai liber la distractie si iti garantam ca el va fi cucerit din prima clipa de idea ta minunata!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus