Esti aici
Femeia.ro > Relatii > JOS din pat!

JOS din pat!

Ai zice că o activitate intensă şi pasională precum sexul nu poate deveni vreodată plictisitoare. Aşa că te întrebi: de ce ai da patul confortabil pe alte locuri mai puţin primitoare pentru amor? Ei bine, chiar dacă ai o viaţă sexuală satisfăcătoare, puţină diversitate nu strică. Nu de alta, dar blazarea n-a făcut vreodată bine cuiva. Nu-i vorba să faci dragoste în lift, tremurând de spaimă că v-ar putea surprinde vecinii sau pe masa din bucătărie, ca să rămâi cu amintiri vineţii în urma experienţei pătimaşe, dar să schimbi din când în când locul sau poziţia poate fi o surpriză plăcută şi pentru tine, şi pentru partener.

În cadă sau la duş

Poziţiile noi pot să nu fie prea confortabile la prima încercare, dar senzaţiile inedite pe care le încerci n-o să le uiţi curând. Dacă temperatura de afară nu e încă destul de fierbinte pentru sex în valurile mării, te poţi mulţumi cu apa dintr-o cadă cu spumă şi petale de trandafir sau, de ce nu, cu sexul în picioare într-o cabină suficient de încăpătoare. Ştii bine că visul oricărui bărbat este o femeie care are din când în când iniţiativa, aşa că nu te sfii să intri peste el la duş! Chiar dacă lucrurile nu se termină unde au început (apa te poate irita dacă nu foloseşti un lubrifiant), cu siguranţă vei avea parte de un preludiu pe cinste.

În fotoliu

E drept că această poziţie te solicită un pic (eşti deasupra, deţii controlul), dar asta nu-i deloc rău! Dacă fotoliile din sufrageria voastră sunt suficient de comode şi încăpătoare, surprinde-ţi partenerul tolănit confortabil în faţa televizorului. Fă-ţi apariţia pe jumătate goală, aşază-te în poala lui, sărută-l lasciv, mişcă-te unduitor, apoi jos hainele şi… la treabă!

Pe jos 

Mai simplu de atât nu se poate. N-ai nevoie de cine ştie ce pregătiri, tot ce-ţi trebuie este o pătură sau o plapumă, ca să nu vă dea bătăi de cap frigul sau duritatea podelei. E tot ca-n pat, doar că aşternuturile moi întinse pe covor şi imaginea voastră îmbrăţişati pe jos incită, ca şi cum aţi face un lucru interzis, sălbatic, fără să vă pese de nimic.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus