Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Kama Sutra: Pozitia lotus

Kama Sutra: Pozitia lotus

DE CE „LOTUS”? Denumirea vine de la binecunoscuta pozitie din yoga. In Kama Sutra, pozitia lotus mai este denumita si „uniunea zeitei”. Dincolo de semnificatia ei sexuala, face referire la un cuplu de zeitati – Yab Yum – care evoca principiile masculinitatii si feminitatii. Acest cuplu este adesea reprezentat in pozitia lotus, simbolizand astfel contopirea celor doua principii.

CUM PROCEDEZI? Barbatul sta in fund, cu gleznele incrucisate, iar femeia ii cuprinde talia cu picioarele, in spatele feselor. Pentru a incepe penetrarea, e nevoie ca partenerii sa se apropie mult unul de celalalt. Miscarile trebuie intensificate pe masura ce se apropie orgasmul. Femeia isi balanseaza bazinul inainte-inapoi, iar barbatul nu trebuie decat sa-i urmareasca miscarile.

SFATURI „TEHNICE”. Cand te balansezi in spate, contracta-ti vaginul, in timp ce inspiri; cand expiri, relaxeaza-ti muschii si impinge-te in fata. Astfel, vaginul se strange in jurul penisului, intensificand senzatiile. Vei ajunge sa te bucuri de toate beneficiile acestei pozitii atunci cand vei reusi sa-ti sincronizezi respiratia cu cea a iubitului, pe de o parte, iar pe de alta, cu miscarile de balans.

AVANTAJELE POZITIEI

  • Cel mai mare avantaj este ca favorizeaza un contact extrem de senzual intre doua corpuri. Partenerii pot sa se imbratiseze, sa se mangaie, sa-si impreuneze respiratiile.
  • Permite prelungirea preludiului pana cand ambii partneneri sunt pregatiti pentru penetrare.
  • Permite partenerilor sa se mangaie unul pe altul in cele mai intime locuri.
  • Penetrarea este mai usoara pentru ca vaginul se dilata in mod natural.

ORGASM CONTROLAT DE AMANDOI. In pozitia lotus, ambii parteneri sunt activi, controland impreuna ritmul penetrarii. Daca initial pare ca femeia este mai mult in control, barbatul poate oricand sa ajute la executarea miscarilor, plasandu-si mainile pe fesele partenerei sau pe talie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus