Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Lucruri marunte pentru o dragoste mare

Lucruri marunte pentru o dragoste mare

Lucrurile aparent nesemnificative au de fapt un impact foarte mare asupra psihicului nostru. Acest lucru este cu atat mai adevarat cand vine vorba despre o relatie de iubire.

Iata o lista de lucruri marunte care fac o persoana sa se simta bine:

Iti cara bagajele. Uneori lucrurile pe care le cari sunt grele, iar daca el se ofera sa te ajute, tu apreciezi asta.

Iti spune ca arati sexy in haine lalai. Diminetile de sambata sunt despre haine largi si par ciufulit. Daca el iti spune ca esti sexy in hainele de casa, te simti cu adevarat bine.

Te asculta cu atentie…cand vorbesti despre serviciu. Da, uneori serviciul este cu adevarat stresant. El te asculta cu atentie si asta te face sa te simti un pic mai bine, poate chiar sa zambesti.

Iti face cafeaua dimineata. Un gest atat de simplu si atat de frumos incat iti aseaza un zambet pe buze inca de la primele ore.

Te duce, te aduce. Se ofera sa te ia cu masina si sa te duca acasa dupa cina. Da, stim asa este normal, insa nu toti tipii stiu ca acest lucru te face sa te simti importanta.

Iti gateste. Nimic nu transmite mai mult interes decat un tip care trece in fata aragazului pentru a gati ceva pentru iubita lui. Pastreaza-l cu incredere.

Comments

comments

Lasă un răspuns