Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Metode pentru a intarzia orgasmul

Metode pentru a intarzia orgasmul

Sunt multe modalitati prin care poti intarzia un orgasm. Metodele poate fi: mecanice, mintale si medicale.

Metoda mecanica

Pentru a putea pune in aplicare metoda mecanica trebuie in primul rand sa te cunosti foarte bine. Sexul este atat fizic cat si mintal.

Cand simti ca esti aproape de momentul culminant, incetineste ritmul si respira regulat. Nu sari niciodata peste preludiu, acesta te ajuta sa intarzii orgasmul foarte mult si sa te familiarizezi cu trupul partenerului.

Cand miscarile devin regulate incearca sa le mentii asa pentru o perioada de timp si nu incerca sa grabesti ritmul daca doresti sa te bucuri de un orgasm puternic. Daca nu poti mentine ritmul, cand simti ca esti pregatita schimba pozitia astfel senzatia puternica de final se va prelungi.

Metoda mintala

Aceasta metoda se presupune a fi cea mai buna. Cel mai inteligent organ sexual este mintea noastra. Daca ajungi prea repede la orgasm trebuie sa te analizez singura si sa afli unde este problema. Apoi discuta cu partenerul si impreuna construiti propriile voastre metode de a intarzia un orgasm.

Metoda medicala

Consulta un medic impreuna cu partenerul tau. Ii poti povesti exact ce probleme intampini in plan sexual iar apoi poti pune in practica sfaturile lui din punct de vedere medical.

Tips

  • cand simti ca ajungi in punctul culminant, fa-i semn partenerului sa incetineasca miscarile
  • schimba pozitia sexuala
  • tine ochii deschisi, un studiu arata ca 80% dintre femei inchid ochii cand sunt pe punctul de a avea un orgasm
  • pentru a prelungi preludiul, imbraca-te cu mai multe randuri de haine. Partenerului tau ii va lua mai mult timp sa te dezbrace.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus