Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Minciuni de evitat la prima intalnire

Minciuni de evitat la prima intalnire

La prima întâlnire nu pui chiar totul pe masă. Câteva detalii despre viaţa ta trebuie să dai, dar nu e nevoie să-ţi prezinţi tot CV-ul. 

Dar, dacă îţi trece cumva prin cap să mai înfloreşti câte ceva, ar fi bine să ai idee măcar de cele 4 minciuni de evitat la prima întâlnire

Nu spune că…

… îţi place paintball-ul. Acelaşi lucru e valabil şi pentru săritul cu paraşuta, pescuitul sau orice alt hobby pe care l-ai încercat sau de care eşti sigură că nu te vei apuca niciodată. E bine să aveţi câte ceva în comun, dar nu minţii când e vorba de lucruri importante şi inacceptabile pentru tine, doar pentru a face impresie bună.

…iubeşti la nebunie să alergi. Dacă descoperi abia apoi că el participă des la marathon, e foarte sigur că îţi vei petrece fiecare sâmbătă alergând lângă el, în loc să leneviţi în pat.

Citeste si: Prima intalnire: la ce sa fii atenta

…înţelegi perfect cu ce se ocupă. Dacă are un job din cele de care nu ai mai auzit, roagă-l să-ţi explice cu ce se ocupă exact, nu te preface că ai înţeles. Dacă te preface că ai înţeles, iar relaţia va merge mai departe, în viitor vei avea mari problem de înţelegere şi va fi ruşinos să revii cu această întrebare.

…rezişti bine la băutură. Dacă un singur pahar de roze te face să vorbeşti mai mult, atunci evită să bei cot la cot cu el. Expresia de “ţin la băutură” nu va mai avea nicio valoare şi e posibil să te şi faci de râs.

Citeste si: Traducem pentru femei ceea ce spun barbatii

Dar poate că ar fi bine să minţi şi să spui că…

… nu mai ai sentimente pentru fostul tău iubit. Dacă el începe să povestească despre fosta lui relaţie, atunci e cazul să faci un pas în spate. E valabil şi la tine. Cu cât vorbeşti mai mult despre fostul tău iubit, cu atât va fi mai evident că încă mai ai sentimente pentru el.

Aceasta este singură minciună acceptată la prima întâlnire: “Ce a fost a fost, acum trăiesc în prezent şi nu mă interesează persoană lui”.

Tu ce părere ai? La ce alte minciuni de evitat la prima întâlnire te-ai gândit?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus