Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Nu te plac dar te iubesc

Nu te plac dar te iubesc

Iubire, bibelou de portelan

Nu este deloc simplu sa tii pe picioare o relatie serioasa. In primul rand, nu totul este lapte si miere iar iubirea este destul de fragila si ii trebuie destul de mult timp sa se obisnuieasca cu existenta ei. Nu este foarte greu sa tii sub aripa o iubire frumoasa, insa de multe ori greselile repetate ale iubitului te pot scoate din vis si te pot zdruncina destul de mult.

Inceputul si mijlocul

Inceputul unei relatii este frumos, de cele mai multe ori, nu? Momentele cand ajungi sa-l cunosti, cand ii asculti muzica, cand ii citesti cartile, cand te viziteaza la ore tarzii, cand te surprinde dimineata cu o cafea buna. Ele trec in cele mai multe cazuri. Dar de ce? Multe femei se plang de urmatorul scenariu: daca eu nu fac nimic pentru relatia asta, el nu face nimic. In schimb daca eu fac totul el se bucura.

Problema este ca, multe femei vor sa-si satisfaca barbatul si uita sa ii lase si lui timp sa o satisfaca pe ea. El se obisnuieste cu confortul oferit de ea si uita sa lupte. Iar „mijlocul” relatiei nu este decat o oboseala psihica continua pe care o simte doar ea, pana intr-o zi cand spune stop.

Nimic de spus

Abia astepti sa vina acasa sa-i povestesti ce ti s-a intamplat astazi. Pentru a 3 a oara saptamana asta intra in casa si vorbeste ore in sir despre serviciul lui. Astepti cuminte desi esti plictisita dupa primele minute de conversatie, nu stii cine este Gina de la financiar si nici Costel portarul, dar zambesti cand e cazul si pui intrebari cand ai impresia ca trebuie. Termina povestea cu intrebarea: Ce avem la cina? Ti-a pierit tot cheful de povesti, nu-i asa? Este clar, tii la el foarte mult insa nu-ti place felul in care nu este deloc atent la tine.

Te iubesc si totusi…

Nu te poti gandi la despartire, pentru ca de cele mai multe ori nu este solutia cea mai buna. Incearca, fara sa te gandesti doar la el, sa-i vorbesti deschis. Nu ai nimic de pierdut, nu te gandi ca se va supara, treaba lui. Daca el simte nevoia sa fie fericit si tu simti aceeasi nevoie.

De ce sa nu fii fericita cand tot ce-ti doresti este putina atentie. Iar pentru ca in ultima perioada nu-ti mai place de el deloc, ofera-i sansa sa te faca sa te indragostesti iar de el. Daca te iubeste, va face orice pentru tine. Daca insa nu-i mai pasa de relatie va da vina pe tine pentru tot ce se intampla si va dormi linistit cu spatele la tine seara.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus