Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Pozitii sexuale ca sa concepi fata

Pozitii sexuale ca sa concepi fata

Visezi să ai o fetiţă încă de când erai şi tu mică, iar acum te simţi pregătită pentru acest pas. Există anumite poziţii sexuale ca să concepi fată? Surprinzător, răspunsul este DA, chiar dacă mulţi cred că este ceva ce ţine de noroc şi că natura nu poate şi nu trebuie să fie influenţată.

Stai deasupra
Chiar dacă nu există poziţii sexuale care pot garanta 100% concepţia unei fete, doctorul Ava Cadell, purtător de cuvânt pentru The Experience Channel, un cunoscut terapeut sexual, spune că atunci când femeia stă deasupra, ea are control asupra nivelului de penetrare. Penetrarea maximă nu ajută în acest sens. Am discutat într-un articol anterior despre sperma responsabilă pentru conceperea unui băiat, ce are un timp de supravieţuire mai scurt până la fecundare. Dacă ejacularea se produce la intrarea în vagin, cromozomul masculin are mai puţine şanse de supravieţuire, lăsând loc pentru cel feminin.

Poziţia misionarului
Această poziţie nu oferă posibilitatea unei penetrări maxime, dar îţi poate mări şansele de a concepe o fată, tocmai pentru că, cromozomul X, cel responsabil pentru crearea genei feminine, rezistă până la 72 de ore.

Staţi amândoi întinşi
Când ambii parteneri sunt întinşi iar tu stai cu spatele către iubitul tău, poziţia este una propice conceperii unei fetiţe. Pe langă motivele explicate mai sus, cele legate de o penetrare mai superficială, această poziţie este una preferată de femei din întreaga lume deoarece bărbatul îşi poate îmbrăţişa iubita şi o poate săruta pe spate şi pe gât în timpul actului sexual.

Există un timp potrivit pentru toate
Cuplurile care îşi doresc o fetiţă, trebuie să întreţină relaţii sexuale frecvent şi să se oprească cu 3 zile înainte de ovulaţie. Datorită faptului că sperma responsabilă pentru sexul feminin al copilului rezistă cu 72 de ore mai mult, spermatozoizii ce înconjoară ovului în momentul ovulaţiei vor fi cei doriţi de tine.

Amânarea orgasmului
Chiar dacă sună puţin sadic, trebuie să încerci să te abţii de la avea orgasm dacă îţi doreşti o fetiţă. După orgasm, corpul tău produce o serie de chimicale ce crează un mediu alcalin în interiorul vaginului tău. Cromozomul masculin se simte mai comfortabil într-un mediu alcalin ca acesta, pe când cel feminin preferă mediul mai acid pe care îl ai înainte de a avea orgasm.

Ai grijă la dietă
Studii efectuate în cadrul Universităţii Exeter din Anglia la care au participat 740 de femei care erau mămici pentru prima oară, au demonstrat că pentru a avea o fetiţă, corpul femminin are nevoie de mult calciu şi magneziu şi ar trebui să consume multe lactate, dar şi alune, broccoli sau portocale. Dacă îţi doreşti o fetiţă, renunţă la alimente foarte sărate şi cu un nivel ridicat de potasiu, cum ar fi cartofii, şunca, pâinea sau somonul. Dieta este importantă deoarece trebuie să creşti nivelul de aciditate din corp pentru a te asigura că, cromozomul X supravieţuieşte o perioadă îndeungată şi ajunge la ovul.

Dieta cu 12 reguli ti-ar putea fi de folos

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus