Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Pozitiile ideale pentru stimularea punctului G

Pozitiile ideale pentru stimularea punctului G

Desi initial medicii au negat existenta lui, studiile au dovedit ca punctul G exista in vaginul fiecarei femei. Este o zona erogena putin mai mica decat o moneda, plasata imediat sub peretele vaginal frontal, care, daca este stimulata corect, duce la orgasm intens. Stimularea punctului G nu necesita pozitii contorsioniste. Daca reusesti sa controlezi unghiul de penetrare in asa fel incat penisul partenerului sa atinga peretele frontal al vaginului, orice pozitie este indicata.

  • In cazul in care tu stai deasupra, lasa-te mult pe spate, sprijina-te in maini si ridica mult pelvisul. Misca-te pe verticala incet si constant.
  • Daca esti adepta stilului pe la spate, incearca sa induci o penetrare mai adanca pe directia punctului G: stai intinsa pe burta, cu picioarele intinse si nu foarte departate. Aceasta pozitie favorizeaza si stimularea clitorisului, iar combinarea senzatiilor produse de cele doua zone erogene duce la asa-numitul “orgasm complex”.
  • Pozitia misionarului e mai putin probabil sa stimuleze punctul G, dar nu imposibil, daca ati plasezi sub fund cateva perne.
  • Incearca si pozitia in picioare: asaza-te cu fata la perete, sprijinindu-te usor in maini. Partenerul va sta in spatele tau, cu genunchii usor indoiti, in asa fel incat pelvisul lui sa ajunga mai jos decat al tau.

Nu dispera daca in nici una dintre aceste pozitii nu reusesti sa ajungi la orgasm. Ce e ideal pentru o femeie poate fi complet anost pentru alta. In plus, ca sa descoperi ce tip de atingere stimuleaza punctul tau G, e nevoie si de putina practica. Daca nu ai avut orgasm prima data cand ai explorat zona clitoridiana, e foarte probabil sa se intample la fel si cu punctul G.

Dar, odata ce ai localizat acest “buton al fericirii”, exploateaza-l din plin. Pentru a-si atinge potentialul maxim de producere a senzatiilor, punctul G trebuie intretinut. Cercetarile arata ca exercitiile Kegel, pe langa tonificarea musculaturii pelviene si intensificarea orgasmelor, duc si la sporirea sensibilitatii punctului G.

 

Comments

comments

Leave a Reply