Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Preludiu cu atingeri magice

Preludiu cu atingeri magice

Un alt fel de stetoscop

Poti simti si altfel bataile inimii iubitului tau. Suprapune-ti palmele in jurul capatului penisului si strange usor, apoi elibereaza-l pentru scurt timp si ia-o de la capat. Secretul consta, de fapt, in sincronizarea miscarilor tale cu bataile inimii lui. Cel mai indicat ar fi sa faci treaba asta in timpul ejacularii, incercand sa adaptezi ritmul cu contractiile sale. Mai exact, la fiecare 0,8 secunde. Interesant e ca oricum contractiile femeii au loc cam la aceleasi intervale de timp cu cele masculine, asa ca vei sti fara sa folosesti cronometrul.

Intinde coarda

  • In prima faza, misiunea maini tale este sa apuce capatul superior si pe cel inferior al penisului si sa traga usor in directii opuse, ca si cum ai incerca sa-l lungesti.
  • Pasul doi presupune mangaieri fine si rapide. Atunci cand ajungi la capete, roteste mainile imprejurul varfului si in jurul testiculelor
  • Pentru final, incearca o miscare de modelare: cu palma facuta caus, mangaie penisul pana jos, pentru ca cealalta mana sa urmeze imediat acelasi traseu. Secretul consta in coordonarea palmelor astfel incat penisul sa fie permanent atins de palmele tale.

Numaratoarea inversa

Pentru inceput, mana stanga se va pozitiona sub testicule, cu degetele peste perineu, inspre anus. Cealalta mana va strange usor varful penisului si va cobori pana o va intalni pe cealalta, care va urca eliberand testiculele.

Ideea e ca mainile tale sa se intalneasca la baza penisului. Apoi, fiecare mana isi reia pozitia initiala, dar prin alunecare.

Miscarea se repeta intocmai, de mai multe ori, doar ca trebuie sa si numeri in gand, dupa cum urmeaza: de zece ori dreapta aluneca spre baza, de zece ori stanga urca spre varf; apoi, de noua, de opt, pana ajungi la unu, cand, fara sa vrei, miscarile vor fi mai accelerate.

Nu e cazul sa aplici toate lectiile odata, pastreaza ceva nou pentru data viitoare, iar cand le vei epuiza, incearca sa le combini intre ele, astfel incat sa-i dai mereu impresia ca e ceva relativ nou.

Ai insa grija: fiecare dintre aceste metode il poate face sa ejaculeze mult prea devreme. Dar exista un leac si pentru asta si nu ezita sa-l aplici atunci cand lucrurile se precipita. Ai nevoie de doar doua degete, cu care vei strange capatul penisului pentru a impiedica scurgerea. Nu-ti face griji ca l-ar durea, iti vei da singura seama cat de tare poti strange. Sau poti sa-l intrebi pe el, daca vrei sa fii sigura.

Comments

comments

Lasă un răspuns