Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Prietenii lui, inamicii tai

Prietenii lui, inamicii tai

Relatia cu iubitul tau este extraordinara, insa cand vine vorba de prietenii lui, ai prefera oricand sa stai singura sau sa te uiti pentru a 10 a oara la Titanic.

Ce faci pentru a te intelege bine cu ei, avand in vedere faptul ca sunt totusi, prietenii iubitului tau.

Inchide ochii pentru o seara

Daca iubitul tau se intalneste cu ei o data pe saptamana, incearca, fie sa lasi de la tine si sa incerci pe cat posibilul sa te integrezi fie, sa alegi tu locul intalnirii si activitatile. Da, stim pare complicat insa nu este imposibil. De exemplu, vaneaza piesele de teatru din timpul saptamanii si cumpara bilet la toata lumea. La teatru nimeni nu vorbeste iar dupa, cateva minute la un suc nu vei pati nimic.

Vino cu prietenii tai

In primul rand, nu-i spune iubitului tau ca nu-i suporti prietenii, pentru ca, fie ca vrei sau nu, si ei sunt foarte importanti pentru el. Asadar, cand simti ca nu poti scapa de o sueta plictisitoare alaturi de amicii lui, vino si tu cu intariri. Daca nu ai ce discuta cu ei, poti oricand discuta cu amicii tai.

Afla adevartul motiv pentru care

…nu te suporta sau nu ii suporti. Inca te trateaza ca pe o tipa care vine si pleaca din viata lui si sau pur si simplu nu te incanta deloc felul in care glumesc si se distreaza? Daca primul motiv este cel de care te lovesti atunci trebuie sa le dovedesti, din nefericire, ca-l iubesti si ca vei fi acolo si a doua zi. Daca te lovesti insa de glumele lor proaste, atunci nu ramane decat sa te rogi ca nu-i vei vedea prea des.

Gaseste un punct comun

Este imposibil sa nu gasesti un punct comun cu cineva. Poate fi o trupa preferata, un actor preferat, o carte, etc. Daca iti doresti sa te impaci cu ei atunci va trebui sa te straduiesti mai mult.

Fa un program

Ok, am inteles, prietenii lui sunt groaznici. Nu te respecta, te ignora si nu incearca deloc sa te introduca in grup. Desi nu este cea mai buna idee ai putea incerca urmatoarea metoda. Stabileste o zi in care el se vede cu amicii lui si tu cu ai tai. Astfel, toata lumea va fi fericita.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus