Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Prima intalnire: la ce sa fii atenta

Prima intalnire: la ce sa fii atenta

 Sunt multe lucruri pe care le poţi învăţa despre un tip la prima dată când îl întâlneşti.

Dacă ai ieşit la o primă întâlnire şi nu eşti sigură dacă merită să rămâi până la sfârşitul acesteia, ia în considerare următoarele:

Are stofă de prieten de distracţie sau de iubit?

Adesea, fetele şi băieţii au idei diferite legate de ceea ce înseamnă să fi într-o relaţie. Deci, încercă să îţi spui părerile despre relaţii sau întâlniri. Ai putea spune ,, Multe dintre prietenele mele şi-au dat întâlnire cu tipi pe care i-au cunoscut pe Internet, dar eu nu fac aşa ceva”, lucru care îi va da de înţeles că eşti în căutarea unei relaţii serioase. Ceea ce îţi va răspunde la prima întâlnire va fi de ajuns pentru a ştii ceea ce vrei.

Citeste si: Cum il faci sa te doreasca mai mult

Situaţia lui de la locul de muncă

Află dacă lucrează , şi ce fel de program de lucru are, pentru a-ţi face o idee de cât de des vă veţi vedea. Normal, o răsturnare de situaţie poate avea loc şi poţi afla că nu are niciun loc de muncă! Duce lipsă de motivaţie sau de ambiţie? Dacă astfel de scenarii nu îţi convin, ridică-te şi pleacă.

Citeste si: Incertitudini la inceput de relatie

Modul în care vorbeşte cu şi despre femei

Fi atentă la felul în care vorbeşte cu femeile din viaţa lui. Indiferent că sunt colegele lui de birou, simple prietene, sau chiar foste iubite, felul în care vorbeşte despre ele îţi va spune multe despre el.  Dacă este un om cu compasiune, te va ajuta pe tine, cât şi pe celelalte fete. La urma urmei, cine conduce lumea?

Citeste si: Ce sa nu faci niciodata pentru dragoste

Prietenele tale l-ar agrea?

Întrebarea nu ar fi ,, prietenele tale l-ar agrea”, pentru că, până la urmă, este relaţia ta. Dar încearcă să ţi-l imaginezi alături de tine şi de cele mai apropiate prietene de-ale tale. S-ar înţelege? Ar fi genul care ar ţine totul pentru el pe parcursul unei seri? Ia în considerare faptul că, în cazul în care acest tip îţi va fi partener pentru o perioadă lungă de timp, sunt sanşe ca el să petreacă mult timp cu tine şi cu prietenele tale.

Nu mă înţelegeţi greşit- aceste semne nu îţi spun ceea ce trebuie să ştii despre oameni, dar e un mod bun de a afla dacă relaţia voastră merită continuată.

Asupra cărui lucru te concentrezi , la prima întâlnire?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns