Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Protectia "muncii" cu prezervativul

Protectia "muncii" cu prezervativul

Incearca sa nu-l tii zile la rand in geanta dintr-un motiv foarte simplu: o pila sau vreun accesoriu cosmetic ar putea deteriora ambalajul, deci si continutul. De asemenea, spune-i partenerului sa gaseasca alt loc pentru transport decat portofelul sau buzunarul pantalonilor: caldura din aceste locuri este daunatoare. Glumind un pic, am spune ca cel mai potrivit loc este langa conservele de mazare, adica intr-un loc uscat si racoros. Cu toate acestea, e indicat sa pui unele si in noptiera din dormitor…

Probleme, Gogule?

Iata cateva dintre cele mai intalnite neplaceri si felul cum le poti rezolva:

  • Daca unul dintre voi este alergic la latex. In cazul in care apar manifestari de tipul iritatiilor, mancarimilor sau a senzatiilor de usturime, incearca prezervativele din poliuretan si renunta la spermicide, in special cand e vorba despre Nonoxynol-9, ce poate provoca reactii neplacute chiar de nu te stii alergica.
  • Daca se folosesc intrarile dosnice. Pentru situatia in care va aventurati la un marche arrière, e foarte important sa folositi prezervative speciale pentru sexul anal. Acestea sunt lubrifiate suplimentar si au o rezistenta crescuta. Roaga-l sa schimbe „fesul” cand treceti pe modul traditional.
  • Daca ejaculeaza prea devreme. Pariem ca nu banuiai asta, dar daca iubitul tau este mai degraba un sprinter decat un maratonist, exista un prezervativ care va poate ajuta. Acesta contine deja un compus chimic pentru „imblanzirea” elanului si se gaseste in orice sex-shop.
  • Daca prezervativul a alunecat sau s-a rupt. Exista un singur drum pe care trebuie sa-l faci: la medic. Fie pentru a verifica contactarea vreuneia dintre BTS, fie pentru a-ti prescrie pastila de a doua zi, in cazul in care nu folosesti alta metoda de contraceptie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus