Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Riscurile sexului pe plaja

Riscurile sexului pe plaja


Nu uita sa te protejezi!
Cand iti faci bagajul pentru plecarea la mare, pe langa creme de corp cu protectie solara, gandeste-te si la protectia „sexuala”. Gaseste loc in geanta de voiaj si pentru cateva prezervative; e mai bine sa fii pregatita decat sa regreti dupa.

Prezervativul potrivit
Chiar daca lotiunea pentru plaja este singurul lucru pe care il aveti la indemana, ea nu trebuie folosita niciodata ca lubrifiant pentru prezervativ, deoarece slabeste si dizolva fibra latexului. De fapt, toti lubrifiantii pe baza de ulei reduc rezistenta latexului cu pana la 95%. Indicati sunt cei pe baza de apa, creati special pentru prezervativele din latex. O idee si mai buna este sa folositi prezervative deja lubrifiate cu spermicide pentru extraprotectie.

Nisipul poate crea senzatii neplacute
Pe de o parte, sexul in apa inseamna senzatii noi fata de cele pe care le simti in timpul unui act sexual „pe uscat”. Apa vine in contact cu zonele tale erogene, transmitandu-ti fiori de placere in tot corpul. Pe de alta parte, trebuie sa iei in calcul si faptul ca nisipul poate crea amandurora disconfort. Asa ca evitati sa va asezati direct pe jos; folositi un prosop sau un cearsaf mare, de plaja. Nisipul este inconfortabil si iritant pentru piele si poate ajunge cu usurinta in zona organelor genitale.

  • SFAT: Inainte sa treci la fapte, afla detalii despre interdictiile locului; in unele tari exista legi impotriva sexului in locuri publice.

Atentie la alcool!
Chiar daca esti in concediu, nu exagera cu bauturile alcoolice. Nu de alta, dar alcoolul scade performantele sexuale, mai ales in cazul barbatilor. Desigur, te elibereaza de inhibitii si te relaxeaza, dar si ataca sistemul nervos central. Unde la inceput iubitul tau se simte euforic si dinamic, prestatia lui sexuala va scadea treptat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus