Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Secretele sexului de neuitat

Secretele sexului de neuitat

Sonia Borg, autoarea cartii "Marathon Sex: Incredible Lovemaking Experiences Hotter and Longer Than You’ve Ever Done It Before" ("Maraton sexual: Experiente incredibile"), alaturi de Jessica O’Reilly, experta in sexologie, dezvaluie cateva secrete ale sexului de neuitat. In opinia lor o aventura nu poate sa fie de neuitat, fara sex de neuitat si implica cateva elemente esentiale, la fel de importante pentru ambii parteneri.

Toata lumea este tentata sa puna accentul pe preludiul dar, desi acesta este foarte important, nu este totul. Pozita este mereu importanta. Pozitiile care formeaza unghiuri sunt mult mai senzuale decat cele liniare. Mai ales pentru inceput, stai in poala lui pentru ca lucrurile se vor incinge foarte tare.

Respiratia este extrem de senzuala. Putine lucruri mai incitante decat sa-i simti respiratia cu buzele tale. Sarutul nu este singurul element senzual al preludiului. El poate avea un efect neasteptat asupra partenerului. Efectul este reciproc.

  • Tu ce fel de sex preferi?

Dovedeste imaginatie fara limite cand este vorba despre sarut. Sarutul nu trebuie sa fie plictisitor, ci poate fi diferit de la un moment la altul. Miscarile gurii trebuie sa fie si ele o parte importanta a unui sarut si unul din acele secrete ale sexului de neuitat de care trebuie sa tii cont.

Vorbeste! Este un indemn al specialistilor care spun ca celalalt vrea sa auda cat de mult il doresti, asa ca este indicat sa ii vorbesti usor la ureche in momentele intime. Cuvinte "murdare", sunt binevenite.

Nu uita ochii! Nu negliza efectele teribil de senzuale ale privirii si sustne un contact vizual cu partenerul tau. Ochii spun mai mult decat o pot face cuvintele.

Poti sari peste preludiu, spun expertii dar atunci foloseste sarutul ca principala arma erotica. Acesta este un mijloc excelent de comunicare cu celalalt. Sarutul frantuzesc va avea mereu un impact puternic asupra partenerului tau. Nu uita ca sarutul nu este interzis pe strada, deci lasa-ti imaginatia sa fie libera.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus