Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Cuplu > Semne ca ai o relatie nesanatoasa

Semne ca ai o relatie nesanatoasa

Stii sa vezi acele semne specifice care arata ca ai o relatie nesanatoasa? Iti deschidem noi ochii pentru ca trebuie sa ai grija de sanatatea din cuplul, la fel cum ai grija de propria ta sanatate!

Starea de sanatate a relatiei e importanta pentru echilibrul tau si necesita atentie, fiindca iti influenteaza sanatatea in ansamblu. Tu cum stai cu dragostea? Stii sa vezi o relatie nesanatoasa? Iata indicatorii:

Nu simti ca partenerul iti e sprijin – nu e un semn deloc bun, iar sentimentul ca nu ai cui te confesa sau cu cine sa imparti si bune si rele iti poate afecta, pe termen lung, stabilitatea emotionala.

Sfat: poarta o discutie cu el in care sa stabiliti reguli pe care sa le puneti in aplicare in functie de nevoile fiecaruia, indiferent de natura acestora.

Nu ai incredere in partener – senzatia asta de insecuritate e un alt factor extrem de toxic pentru relatia voastra in general si pentru echilibrul tau, in particular si un semn ca ai o relatie nesanatoasa. Gelozia are efecte nefaste, drept urmare nu isi are locul intr-un cuplu solid.

Sfat: e cazul sa participati amandoi la sanatatea legaturii voastre – el prin a te lamuri ca nu e cazul sa te panichezi, iar tu prin a-i acorda incredere.

Certurile sunt la ordinea zilei – cand nu gasiti timp decat pentru a va scoate ochii, in mod sigur simtiti si voi ca nu e in regula. Si ca aceste conflicte va dau peste cap cu totul. Numai relatie sanatoasa nu se numeste cea dintre doua tari in razboi.

Sfat: Cuplurile care rezista peste ani starnesc admiratia mai ales pentru capacitatea de a face compromisuri in numele iubirii lor.

Concediile sunt prilej de pauze – o relatie sanatoasa nu are nevoie de pauze, dimpotriva. Daca nu exista foc continuu, inseamna ca nu va simtiti bine impreuna, nu va potriviti sau, pur si simplu, nu sunteti interesati sa construiti ceva serios.

Sfat: analizati-va in detaliu sentimentele. Daca iubirea voastra e doar un foc de paie, mergeti pe drumuri separate si cautati-va perechea. Sigur va asteapta undeva!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus