Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Psihologie > Sex cu cel mai bun prieten

Sex cu cel mai bun prieten

Cel mai bun prieten este umarul pe care plangi, persoana alaturi de care te bucuri, careia ii spui totul mai ceva ca unui duhovnic, fiindca stii ca te asculta si te sustine dezinteresat. Stii ca el, sau ea, nu-ti va spune niciodata ceea ce vrei sa auzi, ci ceea ce ai nevoie. Chiar si in problemele de amor.

De regula, cel mai bun prieten este, in cazul femeilor, tot o femeie. Dar exista si femei pentru care „umarul pe care sa planga” apartine unui barbat. Inevitabil, intre un barbat si o femeie apare la un moment dat imboldul de a avea si o relatie fizica. Poate il simt amandoi, poate doar unul dintre ei. Ce se intampla daca nu trec peste aceasta „ratacire” si dau curs dorintei de a face sex? Exista trei variante:

Prietenul iti devine iubit

Si nu trebuie sa-ti para rau pentru asta. Atata vreme cel care iti este iubit e si cel mai bun prieten al tau, relatia dintre voi va merge perfect, pentru ca va cunoasteti unul pe celalalt. Bine, probabil vor exista mici imperfectiuni, ca in orice relatie, dar ele nu fac decat ca viata sa merite sa fie traita, fara sa te plictisesti de atata bine. Iti amintesti de Monica si Chandler din serialul „Prietenii tai”? Din cei mai buni prieteni, au devenit cei mai buni iubiti. Ti se poate intampla si tie…

  • Ai grija daca: El este deja implicat intr-o alta relatie. In aceasta situatie, indiferent cat de mult ai simti tu ca el este jumatatea ta, ceva o sa scartaie in relatia voastra. Vor aparea, mai devreme sau mai tarziu, remuscari – ale tale, ale lui – reprosuri pe care vi le veti face unul altuia, si de aici relatia va incepe sa se deterioreze. S-ar putea chiar sa nu ramaneti in final nici prieteni, nici iubiti.

 

Prietenia se sfarseste

Pentru ca tu iti reprosezi slabiciunea de a fi cedat tentatiei, iar el incearca in continuare sa te ispiteasca. Sau invers… Pentru ca, probabil, nici unul dintre voi nu a tratat relatia initiala ca pe o prietenie, in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ca „ispititorul” s-a folosit de aceasta prietenie doar pentru a avea pe cineva „la indemana”, in momentele de singuratate.

  • Ia partea buna a lucrurilor: partida de sex a fost un test al prieteniei. Pe care insa nu l-ati trecut. Prin urmare, decat sa se intample lucruri rele mai tarziu, e mai bine sa puneti punct acum oricarui fel de relatie e intre voi.

Prietenia devine si mai stransa

Este cazul in care treceti testul. Va spuneti ca da, a fost OK, dar parca e mai bine asa cum sunteti, adica prieteni foarte buni. Poate chiar analizati si discutati impreuna despre ce v-a impins unul in bratele celuilalt. Veti constata ca a fost acea chimie speciala dintre doi prieteni, un barbat si o femeie care se cunosc, se stiu si se simt asemenea unor indragostiti. Dar care fac asta doar pe plan spiritual, nicidecum fizic.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus