Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Sex cu fostul

Sex cu fostul

Un chestionar care a fost completat de femei cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani a dovedit ca femeile se intorc mai des decat s-ar crede in patul fostilor iubiti. Cele mai multe dintre femeile care fac asta considera ca fostul partener era mai bun decat actualul.

Studiul a mai dovedit ca aceste reveniri in trecut implica in mica masura componenta afectiva fiind aventuri de scurta durata, de dragul vremurilor trecute. Conform raspunsurilor la chestionar 4 din 10 femei gasesc sexul cu fostul mai satisfacator decat cu partenerul curent, iar 38% dintre femeile care au luat parte la studiu au marturisit ca au avut parte de cel mai bun sex din viata lor intr-o relatie anterioara. Cu toate acestea, doar 29% dintre barbati au declarat ca cel mai bun sex l-au trait cu o fosta partenera.

In ceea ce-i priveste pe barbati, care si ei au raspuns la un chestionar similar, s-a concluzionat ca 71% dintre barbati au declarat ca cel mai bun sex  l-au avut cu partenera actuala, in timp ce doar 62% dintre femei au raspuns afirmativ la aceasta intrebare.

De asemenea, analiza a mai scos la lumina si faptul ca 7% dintre femei si barbati au afirmat ca prima iubire a fost cea mai fierbinte din punct de vedere sexual, si tot 7% dintre repondenti au recunoascut ca cel mai bun amant a fost un prieten foarte apropiat partenerului.

La capitolul aventuri de o noapte rezultatele arata ca acestea nu aduc cele mai tari partide de sex, contrar a ceea ce s-ar putea crede. Doar 4% dintre femei si numai 3% dintre barbati au spus ca cel mai bun sex a fost o aventura de-o noapte.

In replica, 68% dintre femei si 59% dintre barbati au spus ca sunt multumiti de viata sexuala cu actualul partener si ca relatiile intime au devenit din ce in ce mai bune pe masura ce relatia s-a consolidat in timp. 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus