Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Sex cu fostul iubit?

Sex cu fostul iubit?

Este o idee buna sa faci sex cu fostul iubit? Daca ai trecut printr-un divort si te-ai abtinut de la sex o perioada lunga de timp, sex cu fostul sot sau iubit este foarte tentant.

Poate te gandesti ca sexul cu fostul iubit este ok pentru ca il cunosti deja intim si nu este nevoie sa ascunzi nimic pentru ca te stie foarte bine. Tine minte insa ca acea partida de sex nu este o partida de sex cu sotul ci una normala si fara pretentii.

Inainte sa faci acest pas, gandeste-te la urmatoarele:

  • Inca ai sentimente pentru fostul iubit, despartirea voastra nu a fost ideea ta ? Daca raspunsul este da, atunci nu este o idee buna sa faci sex cu el pentru ca nu asa poti trece peste o despartire. Daca nu te poti detasa emotional de el, nu fa acest pas sub nicio forma.
  • Nu uita motivele pentru care despartirea s-a produs. Daca problemele care au dus la despartire au fost cauzate de el, chiar crezi ca este o idee buna sa faci sex cu el acum? Daca te desparti de cineva si apoi faci sex cu el e un fel de invitatie inapoi in viata ta si sigur nu-ti doresti asta.
  • Te-ai gandit ca probabil el acum face sex si cu alte femei? Barbatii trec de cele mai multe ori peste despartiri implicandu-se in relatii sexuale cu alte femei. Daca te gandeai ca sexul cu fostul este sigur nu mai gandi asa. Foloseste un prezervativ sau orice alta forma de protectie.

Psihologii nu recomanda acest tip de sex, insa multe persoane cad in capcana si aleg aceasta varianta sigura si comoda. Nu uita nicio clipa tot ce s-a intamplat intre voi si incearca sa nu te gandesti la lucrurile bune ci la cele care au dus la despartirea voastra.

Daca totusi iti doresti asta, deschide o discutie serioasa la inceput si afla daca el este pe aceeasi lungime de unda. Daca el doreste o impacare, nu-l fa sa creada ca o partida de sex rezolva toate problemele voastre.

Vei observa ca o analiza la rece a problemei te scapa de alte suferinte. Suntem oameni, avem sentimente si rareori spune-mi cu mana pe inima: a fost doar sex si atat.

Comments

comments

Lasă un răspuns