Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Sex la telefon: trucuri pentru incepatori

Sex la telefon: trucuri pentru incepatori

Iubitul e plecat intr-un alt oras sau alta tara si simti nevoia sa-l inciti putin? Sexul prin telefon este la moda de mult timp si ai putea incerca si tu. Iata cateva trucuri pentru incepatori.

Simte-te bine cu tine

Chiar daca el este deprate asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti pregatesti camera pentru marele eveniment. Aprinde cateva lumanari, fa o baie cu spuma parfumata, imbraca o lenjerie sexi si aseaza-te in pat. Trebuie sa te simti bine cu tine in primul rand, apoi discutiile de la telefon vor fi mult mai confortabile. Daca nu esti singura acasa, cauta un loc unde nu poate intra nimeni sau nu te poate auzi nimeni.

Adopta o voce sexi

Nu uita ca sexul la telefon tine in mare parte de imaginatie si de voce. Incearca sa-ti adaptezi vocea in asa fel incat sa-l inciti doar auzindu-te spunand: Buna, iubire… Nu tipa, nu schimba tonalitatea brusc si nu spune niciodata: NU.

Infrumuseteazahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/11/24/phonesex-art1.png

Daca el vrea sa-i descrii camera si tu inca nu ai apucat sa faci curat in casa, nu-i spune asta. Incearca sa-ti amintesti ce ii place lui si infrumuseteaza imaginile pe care i le descrii. Trebuie sa construiesti totul asa cum iti imaginezi tu ca i-ar placea, iar cand simti ca ii place ceva anume, mergi pe directia respectiva.

Nu te speria/panica

Daca iti spune ceva mult prea ciudat pentru gusturile tale nu tipa la el: poftim, cum sa-mi faci asa ceva? Incearca sa intelegi faptul ca prin telefon lucrurile pot scapa de sub control dar asta nu inseamna ca in realitate ti-ar face asa ceva. Un bonus la sexul prin telefon este faptul ca, astfel poti afla mai usor ce-i trece prin cap cand vine vorba de sex.

Fii explicita

Lasa inhibitiile undeva pe noptiera si foloseste cele mai nerusinate cuvinte pentru a fi cat mai explicita. Nu uita ca de multe ori detaliile sunt cele mai vulgare lucruri. Ai nevoie de: putina imaginatie si un vocabular “bogat”.

Aprinde tu scanteia

Daca el e rusinos si nu stie exact cum sa porneasca discutia, poti incepe tu sa-i descrii cu o voce sexi felul in care este imbracata, pozitia in care te afli si ce ti-ar placea sa-ti faca daca ar fi acolo cu tine. Barbatii iubesc sa auda asta si sa se simta doriti in lipsa.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus