Esti aici
Femeia.ro > Relatii > Sex oral: pro si contra

Sex oral: pro si contra

Ai auzit de felatie sau cunnilingus pana acum? Stiai ca aceste activitati sexuale iti prelungesc viata ? Multi oameni privesc aceste activitati ca pe ceva murdar si deloc igienic. Dimpotriva insa, sexul oral este benefic sanatatii. Exista insa si parti negative.

Pro

Felatia si cunnilingusul sunt activitati de preludiu si sunt in principiu o placere pentru ambii parteneri.

Majoritatea femeilor adora cunnilingusul si sustin ca pot avea orgasme mult mai intense in acest mod.

Felatia ajuta barbatii sa scape de stres si previne cancerul de colon. Ejacularile precoce si disfunctiile sexuale sunt foarte bine tratate cu ajutorul sexului oral.

Studiile arata ca femeile care fac de doua-trei ori pe saptamana sex oral partenerului au sanse mari sa inghita din sperma iar aceasta previne cancerul mamar.

Sexul oral previne o sarcina nedorita si in acelasi timp reduce stresul in cazul in care partenera este insarcinata si nu doreste sa aiba relatii sexuale cu penetrare.

Aceasta activitate sexuala reduce stresul si-i apropie pe parteneri foarte mult, de aceea ar trebui practicata cu incredere.

Contra

In timp ce mai bine de jumatate de populatie practica sexul oral, sunt si persoane care detesta aceasta activitate si o evita pe cat posibil.

Majoritatea celor care refuza sexul oral spun ca principalul motiv este faptul ca nu li se pare a fi o activitate "curata".

Cunniligusul presupune folosirea limbii pentru a produce placere femeii. Un vagin mirositor si cu par nu este atragator pentru nimeni iar menstruatia este alt motiv pentru care barbatii refuza sexul oral.

Pentru a trece peste aceste piedici este nevoie ca partenera sa fie epilata si curata. Eventual un dus inainte de sexul oral ar fi indicat sau o baie fierbinte cu saruri parfumate ar fi o idee buna. In acelasi timp evita sexul oral in perioada menstruatiei.

Nu doar barbatii refuza sa faca sex oral si femeile au probleme mari cu aceasta activitate. Acestea se plang la randul lor de miros, par si aspect. Asadar, un dus inainte ar fi indicat.

Comments

comments

Lasă un răspuns